Cirafon

Verleng de levensduur van je apparaten

Cirafon is ontworpen om te beschermen wat het belangrijkst is - de inhoud. Het is een van onze eigen merken en daarom hebben we de controle over het fabricageproces. We zijn zelf in de fabrieken aanwezig, zodat we kunnen controleren of alles goed gaat. Dankzij langdurige partnerships met onze leveranciers hebben we ook de kans om nieuwe, innovatieve producten te ontwikkelen voor onze klanten en tegelijkertijd kunnen we onze koolstofvoetafdruk verkleinen.

Cirafon logo

Je moet er ook op kunnen vertrouwen dat we maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen en dat we rekening houden met de langetermijneffecten van wat we doen. We stellen bijvoorbeeld hoge eisen aan onze leveranciers en bezoeken onze fabrieken regelmatig om te controleren of deze eisen worden nageleefd. We weten dat we een kleine speler zijn in een grote wereld, maar we weten ook dat we het beter doen – en daar zijn we trots op.

Bestsellers

Productcategorieën

Hoesje

De belangrijkste functie van een hoesje is de inhoud beschermen tegen invloeden van buitenaf. Cirafon biedt allerlei producten aan, van eenvoudige hoesjes voor mobieltjes die alleen de telefoon beschermen, tot hoesjes die goed zijn voor het milieu doordat ze van gerecycleerd plastic zijn gemaakt. Een van de nieuwste innovaties is het mobielhoesje in combinatie met een portemonnee, waarmee je gemakkelijk kunt variëren omdat de telefoon gemakkelijk van de portemonnee kan worden losgehaald.

Screenprotector

Het scherm van je mobiel krast razendsnel en daarom zien we dagelijks gebarsten schermen om ons heen. Een gebarsten scherm ziet er niet alleen lelijk uit, het is ook tijdrovend en duur om het te laten repareren. Met screenprotectors van Cirafon krijg je zorgvuldig uitgezochte en geteste beschermlagen waarmee je ongelukjes voorkomt, zonder dat de aanraakfunctie eronder lijdt.

Oplader

Blijf op de hoogte en mis niets met de opladers van Cirafon. Met een vermogen tot 30 Watt is hij driemaal zo krachtig als een gewone oplader. Dit betekent dat je je toestel in slechts 30 minuten tot 50% kunt opladen, zodat je meer tijd hebt om andere dingen te doen. Cirafon-opladers zijn beschikbaar voor zowel Android-telefoons als iPhones in allerlei varianten die geschikt zijn voor USB-kabels, stopcontacten of autoladers.

Powerbanks

Er zijn weinig dingen vervelender dan een batterij die plotseling leeg is. Met powerbanks van Cirafon kun je je mobiele telefoon of tablet snel opladen, of je nu thuis bent of onderweg. Ze zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen en maten, dus je hoeft je geen zorgen meer te maken dat je apparaat ermee ophoudt.

Laptoptassen

Bescherm je belangrijkste werkgereedschap met een laptoptas of leren aktetas waarin je de belangrijkste accessoires kunt opbergen. Cirafon heeft exclusieve en moderne tassen die je spullen beschermen in stijl.

Rugzakken

Of je nu op een belangrijke zakenreis gaat, indruk wilt maken op een klant of gewoon naar je werk gaat, je kunt vertrouwen op Cirafon-rugzakken. Ze zijn er in verschillende materialen, maten en ontwerpen, en allemaal even stijlvol, terwijl ze tegelijkertijd je belangrijkste spullen veilig houden.

Privacyfilters

Bescherm uw belangrijkste gegevens terwijl u achter uw computer zit met een privacyfilter van Cirafon. Ontwikkeld om gevoelige informatie te beschermen tegen nieuwsgierige blikken, kunnen alleen mensen direct voor de monitor de inhoud zien. De filters zijn verkrijgbaar in verschillende formaten voor zowel desktop-pc's als laptops, zodat u er altijd zeker van kunt zijn dat niemand uw informatie kan zien.

Cirafon is een van de eigen merken van Dustin

Dustin heeft op het gebied van IT-producten en -diensten een zeer uitgebreid aanbod. We hebben sinds 2016 een aantal eigen merken; Voxicon, Cirafon, Prokord, Gilford, Tranzip en Acutek, die allemaal voldoen aan onze belofte om goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs te bieden.