belkin logo

Belkin

Connectiviteit vormt de kern van Belkin’s boodschap. Het merk zet zich al meer dan 35 jaar in om bedrijven slimmer te laten werken, met betere verbindingsmogelijkheden, stroomvoorziening, makkelijker telefoneren en meer. Belkin’s missie is om jou klaar te laten zijn voor elke dag en elke situatie, op elke locatie.


Bestverkochte producten

Productcategorieën

Jouw telefoon en tablet overal verbonden met Belkin

Zorg dat je overal bereikbaar bent, door jouw telefoon en tablet altijd en overal van stroom te voorzien. Belkin’s assortiment voorziet jou van de benodigde laadapparatuur voor thuis, kantoor en onderweg. Ongeacht of je een USB-C, lightning of andere poort hebt, Belkin heeft het product voor jou.

Minder wirwar van draden met Belkin’s draadloze opladers

Verminder de hoeveelheid kabels op jouw bureau door een draadloze oplader te gebruiken. Deze geef je een vaste plek op jouw bureau en je laad jouw apparaten snel op door ze er simpelweg op te leggen. En met supersnel laden weet je zeker dat je jouw telefoon maar kort uit het oog hoeft te verliezen.

Een veelzijdigere werkplek met de docks, hubs en adapters van Belkin

Een volledige werkplek bestaat uit een selectie van de juiste accessoires en randapparatuur. Denk hierbij aan externe monitoren, een muis en een toetsenbord die ergonomisch af te stellen. Door deze accessoires aan te sluiten op een dockingstation of hub koppel jij jouw laptop moeiteloos met één kabel aan, en kun je dus nog makkelijker van werkplek wisselen. De docks en hubs van Belkin maken deze manier van flexwerken nog makkelijker dan het al was, en Belkin voorzien van vele opties zodat jij altijd iets vindt dat bij jouw apparaten past. Zo is de USB-C-multimediahub een draagbare oplossing die jou alles biedt wat je nodig hebt om alle randapparaten die op een externe locatie aanwezig zijn aan te sluiten. En Belkin’s hubs bieden directe toegang tot 4 tot 11 poorten, met snelheden tot 5Gbps, waardoor jij alles snel over kan zetten.

Op elke locatie vergaderen en bellen met Belkin Soundform

De SOUNDFORM™-productlijn uit de audio collectie van Belkin omvat o.a. True Wireless Earbuds, Smart hifi-luidsprekers met draadloze lader, draadloze koptelefoons voor kinderen en een audioadapter met AirPlay 2. SOUNDFORM™ combineert innovatieve vormgeving met een rijk geluid. Voor een aantrekkelijke prijs beleeft u die speciale momenten die ons in het leven verbinden onder het genot van geluid van hoge kwaliteit. Elk productonderdeel is zorgvuldig gekozen voor optimale prestaties van het volgende onderdeel. Met SOUNDFORM™, een combinatie van hardware en software, geniet de luisteraar van het ultieme geluid.