apc logo

APC bij Dustin

APC stond ooit voor American Power Conversion Corporation, en dan begrijp je snel wat het bedrijf doet. APC is specialist in elektriciteit. Het APC-assortiment bestaat voor een groot deel uit UPS-apparaten voor servers en andere technische apparatuur. Of je nu een UPS nodig heeft voor je servers of een eenvoudiger model voor een individuele computer, APC heeft een UPS voor je. Deze producten beschermen hardware tegen gevaren zoals stroomuitval en piekspanning.

Daarom worden de noodstroomvoorzieningen (UPS), Replacement Battery Cartridges (RBC), Power Distribution Units (PDU), server racks en overspanningsbeveiligers zowel in datacenters, industriële omgevingen maar ook thuis toegepast. Zo wordt beschikbaarheid gegarandeerd en voorkom je onnodige downtime, kapotte apparatuur en verlies van belangrijke data.

Advies van APC Premier Partner Dustin

Dustin is al jaren Premier Partner van APC. Wij zijn als partner geselecteerd vanwege onze grote kennis van UPS en APC producten in het bijzonder. Heb je vragen over een specifiek product? Ben je op zoek naar de beste APC UPS voor jouw bedrijf? Neem gerust contact met ons op via telefoon of e-mail. We adviseren je graag.