Wanneer je een vaste werkplek op kantoor hebt, is een bedrade vaste telefoon een goede keuze. Deze zorgt ervoor dat je altijd een goede verbinding hebt. Bekijk de bedrade telefoons nu bij Dustin.

Wat is het verschil tussen een bedrade analoge telefoon en een bureautelefoon?

Een telefoon met een vaste lijnverbinding is hetzelfde als een traditionele telefoon die aangesloten is op het openbare telefoonnetwerk (PSTN – Public Switched Telephone Network). Dergelijke telefoons kunnen zowel privé als zakelijk worden gebruikt. Andere bureautelefoons maken gebruik van ethernet om mee te bellen, beter bekend als Voice-over-IP telefonie (VoIP telefonie), een optie die vooral voor zakelijk gebruik handig kan zijn.

Bepaalde bedrade bureautelefoons zijn specifiek ontworpen voor een zakelijke kantooromgeving. Deze verbinden namelijk met het PBX-systeem (Private Branch Exchange) van het kantoor via ethernet of een bedrade verbinding. Een zakelijke bureautelefoon is doorgaans uitgerust met handige functies, zoals gespreksdoorschakeling, conferenties en voicemail. Bij een receptie telefoon heb je vaak meerdere sneltoetsen om naar de juiste persoon intern door te schakelen.

Simpelere varianten van bedrade telefoons zijn ontworpen met eenvoud en gebruiksgemak als kernpunten. Doordat deze toestellen bedraad zijn, kunnen ze niet per ongeluk worden misplaatst of worden meegenomen door anderen. Denk hierbij aan een wandgemonteerde telefoon waarmee je naar de receptie kunt bellen.

Filters

Doro 901c

Doro

901c

Product-ID 5010849558 Onderdeelnummer fabrikant 4756
    Dit product is binnenkort weer beschikbaar
    € 15,50Excl. btw

    Toont 1 van 1 producten