Opslagapparaten komen standaard met fabrieksgarantie, maar voor veel zakelijke gebruikers is dat niet voldoende. Aanvullende opslaggarantie of een garantie uitbreiding is meestal wenselijk.

De standaard garantie van opslag producten is meestal ‘Manufacturer's Limited Warranty’ van 1 tot 5 jaar. Dit betekent dat de fabrikant verantwoordelijk is voor het repareren van het apparaat als er zich binnen dat jaar fabricagefouten of defecten voordoen. Afhankelijk van wat er gerepareerd moet worden, verschilt de reparatieduur van enkele dagen tot enkele weken. Dat is veel te lang als je het opslagsysteem zakelijk gebruikt. Daarom raden wij je aan om een aanvullende opslaggarantie aan te schaffen.

Een populaire garantie-uitbreiding is ‘Next Business Day On-Site’, waarbij een technicus uiterlijk de volgende werkdag op locatie het probleem komt oplossen. Dit minimaliseert de downtime. Daarnaast kun je kiezen voor 24/7 technische ondersteuning. Hierbij krijg je continu technische ondersteuning bij eventuele problemen, ongeacht het tijdstip. Bepaalde garantie-uitbreidingen bieden gegevensherstel in het geval van een hardwarestoring. Dit wordt ook wel ‘Data Recovery Service’ genoemd.

Is de standaard garantieperiode niet genoeg? Er zijn ook garantie-uitbreidingen die de garantie verlengen met enkele jaren.

Wil je aanvullende opslaggarantie kopen? Bij Dustin vind je een ruim assortiment garantie uitbreidingen. Zoek vóór aanschaf uit welke garanties voor jouw opslagapparaten geschikt zijn.

Filters

HPE Tech Care Essential MSL G2 AL Service 2 Year

HPE

Tech Care Essential MSL G2 AL Service 2 Year

Product-ID 5011342668 Onderdeelnummer fabrikant H07C2E
  • Type Uitgebreide serviceovereenkomst
  • Volledige contractperiode 3 Jaar
  • Responstijd 4 uur
Kan meteen worden verzonden
€ 1.599,50Excl. btw

Toont 1 van 1 producten