Toetsenbord-en-muis sets zijn specifiek ontworpen om samen te werken en jouw productiviteit te verbeteren. Bekijk de uiteenlopende toetsenbord-en-muis bundels nu bij Dustin.

Toetsenbord-en-muis sets zijn in veel gevallen prijstechnisch een betere combi-deal ten opzichte van een apart toetsenbord en muis. Doordat beide producten bij elkaar passen, creëer je een professionelere uitstraling. Hou er bij de keuze voor een toetsenbord-en-muis combinatie rekening mee dat ze zowel bedraad als draadloos te verkrijgen zijn. Hou je van een opgeruimd en overzichtelijk bureau, dan raden wij een draadloze set aan. Deze vermindert de wirwar aan kabels op je bureau en biedt meer flexibiliteit bij het kiezen van een fijne plek op je bureau.

Bepaalde toetsenbord-en-muis sets zijn uitgerust met extra functies. Denk hierbij aan programmeerbare knoppen of toetsen, zodat je binnen één klik een bepaald programma kunt openen of een specifieke taak kunt uitvoeren. Bekijk bij de keuze voor een toetsenbord-en-muis bundel dus welke extra functionaliteiten er aangeboden worden om jouw werkdag nog prettiger en efficiënter te maken.

Filters

Voxicon Slim Metal Keyboard 295 Grey +Pro Mouse Dm-P30wl Scandinavisch

Voxicon

Slim Metal Keyboard 295 Grey +Pro Mouse Dm-P30wl Scandinavisch

Product-ID 5011202421 Onderdeelnummer fabrikant DK-295WL-BLK/DM-P20WL
  • Aansluiting RF Draadloos
  • Toetsenbord formaat Volledige grootte (100%)
  • Taal toetsenbord Scandinavisch
Dit product is binnenkort weer beschikbaar
Uitverkocht

Toont 1 van 1 producten