Toetsenbord-en-muis sets zijn specifiek ontworpen om samen te werken en jouw productiviteit te verbeteren. Bekijk de uiteenlopende toetsenbord-en-muis bundels nu bij Dustin.

Toetsenbord-en-muis sets zijn in veel gevallen prijstechnisch een betere combi-deal ten opzichte van een apart toetsenbord en muis. Doordat beide producten bij elkaar passen, creëer je een professionelere uitstraling. Hou er bij de keuze voor een toetsenbord-en-muis combinatie rekening mee dat ze zowel bedraad als draadloos te verkrijgen zijn. Hou je van een opgeruimd en overzichtelijk bureau, dan raden wij een draadloze set aan. Deze vermindert de wirwar aan kabels op je bureau en biedt meer flexibiliteit bij het kiezen van een fijne plek op je bureau.

Bepaalde toetsenbord-en-muis sets zijn uitgerust met extra functies. Denk hierbij aan programmeerbare knoppen of toetsen, zodat je binnen één klik een bepaald programma kunt openen of een specifieke taak kunt uitvoeren. Bekijk bij de keuze voor een toetsenbord-en-muis bundel dus welke extra functionaliteiten er aangeboden worden om jouw werkdag nog prettiger en efficiënter te maken.

Filters

Dell Multi-Device Wireless Keyboard and Mouse Combo KM7120W

Dell

Multi-Device Wireless Keyboard and Mouse Combo KM7120W

Product-ID 5011267795 Onderdeelnummer fabrikant KM7120W-GY-INT
  48 uur
  € 59Excl. btw
  Dell Pro KM5221W

  Dell

  Pro KM5221W

  Product-ID 5011304479 Onderdeelnummer fabrikant KM5221WBKB-INT
   5 over
   € 42,50Excl. btw

   Toont 2 van 2 producten