Als je Lync, Skype, een andere VOiP-service of iets dergelijks gebruikt om te telefoneren op je werk, heb je een goede headset nodig. Hier vind je ons ruime aanbod van allerlei opties voor alle soorten omgevingen. We hebben zowel headsets voor op kantoor als gamingheadsets.

Draadloze headsets

Als je je bijvoorbeeld aan je computer gekluisterd voelt als je Lync gebruikt, kun je misschien beter een draadloze headset kopen. Met een draadloze headset kun je vrij rondlopen, ook al bel je vanaf je computer. Je kunt draadloze headsets ook gemakkelijk via Bluetooth met je telefoon verbinden.

Mono of stereo?

Een stereoheadset is perfect als je alle andere geluiden op kantoor wilt buitensluiten of naar muziek wilt luisteren als je niet aan het telefoneren bent. Als je echter bereikbaar wilt zijn voor je collega's en wilt kunnen volgen wat er om je heen gebeurt, is een mono-headset een betere optie.

Belangrijk om te onthouden

Wat misschien handig is, zijn knoppen en volumeregeling op het snoer of de headset, en een klein lampje zodat de mensen om je heen zien of je aan het telefoneren bent. Als je de hele dag je headset draagt, is comfort ook een belangrijke factor. Zit je in een lawaaierige omgeving of in een druk kantoor? Kijk dan eens naar noise-cancelling headsets of noise-cancelling microfoons.

Inspiratie nodig? Bekijk ons actuele overzicht beste zakelijke headsets. Heb je nog vragen over onze headsets? Neem dan vooral contact met ons op!

Filters

h
h
Yealink WH66 Dual UC Workstation DECT Wireless Headset Teams Edition Headset
Product-ID 5011256190 Onderdeelnummer fabrikant WH66-Dual-Teams
  • Type Headset
  • Connectiviteitstechnologie Draadloos
  • Looptijd (maximaal) 14 h
Dit product is binnenkort weer beschikbaar
€ 269,90Excl. btw
Yealink WHC60 Draadloos oplaadsysteem voor mobiele apparatuur voor WH66 Accessoire
Product-ID 5011256207 Onderdeelnummer fabrikant WHC60
  • Type Accessoire
48 uur
€ 49,90Excl. btw

Toont 2 van 2 producten