Tablets komen standaard met fabrieksgarantie, maar voor veel zakelijke gebruikers is dat niet voldoende. Aanvullende tablet garantie of een garantie uitbreiding is meestal wenselijk.

De standaard garantie van een tablet is meestal 1 tot 2 jaar. Dit betekent dat de fabrikant verantwoordelijk is voor het repareren of vervangen van het apparaat als er zich binnen dat jaar fabricagefouten of defecten voordoen. Let er hierbij op dat dit niet het gevolg mag zijn van verkeerd gebruik, ongevallen, waterschade of andere fysieke schade die door de gebruiker is veroorzaakt. Afhankelijk van wat er gerepareerd moet worden, verschilt de reparatieduur van enkele dagen tot enkele weken. Dat is veel te lang als je de tablet zakelijk gebruikt. Daarom raden wij je aan om een aanvullende tablet garantie aan te schaffen.

Wanneer je kiest voor een aanvullende garantie voor je tablet, biedt deze uitgebreidere dekking en snellere reparaties. Zo kan je kiezen voor een aanvullende garantie van 2 tot 5 jaar, waarbij je in sommige gevallen ook een vervangende tablet krijgt tijdens de reparatie of zelfs technische ondersteuning op locatie (on-site reparatieservice). Dit minimaliseert de onderbreking van jouw zakelijke werkzaamheden.

Wil je aanvullende tablet garantie kopen? Bij Dustin vind je verschillende garantie uitbreidingen. Zoek vóór aanschaf uit welke garanties voor jouw tablet geschikt zijn.

Filters

Samsung Tablet Mass 1Yr Ext Warr Pick Up

Samsung

Tablet Mass 1Yr Ext Warr Pick Up

Product-ID 5011304868 Onderdeelnummer fabrikant P-GT-1CXXT0MZ
  Kan meteen worden verzonden
  € 16,50Excl. btw
  Samsung Tablet Premium 1Yr Ext Warr Pick Up

  Samsung

  Tablet Premium 1Yr Ext Warr Pick Up

  Product-ID 5011304869 Onderdeelnummer fabrikant P-GT-1CXXT0PZ
   Kan meteen worden verzonden
   € 24,50Excl. btw

   Toont 2 van 2 producten