Die nieuwe van IT


Wie is Dustin?

Leuk om u te ontmoeten! U kent ons misschien nog niet, maar we komen uit Zweden en helpen al meer dan 30 jaar bedrijven in de Scandinavische markt met IT-gerelateerde problemen. We willen dat u ons ziet als een extra medewerker en een rechterhand - iemand die u alles kunt vragen en uw IT-uitdagingen kan oplossen.

Met de juiste hardware tegen de juiste prijzen, eenvoudige bestellingen en snelle leveringen, kunnen we uw dagelijks leven eenvoudiger maken. Als een echte Zweed blijven we een beetje op de achtergrond en laten we het werk spreken.

Collage of launch products

Mis onze aanbiedingen niet!

Op dit moment gratis verzending.

Naar de aanbiedingenMet ons ruime assortiment kunnen wij u altijd helpen om te vinden wat u nodig heeft om uw werkzaamheden soepel te laten verlopen. Bel ons en wij helpen u de juiste producten 088-011 82 82 te vinden.


Wij weten wat IT is

We zijn opgericht in 1984 en begonnen in 1995 met onlineverkoop. Met meer dan 30 jaar ervaring om onze klanten in de Scandinavische markt te helpen, kunt u erop vertrouwen dat we weten wat IT is.


Ons assortiment

We hebben een groot assortiment dat speciaal is ontworpen voor kleine en grote bedrijven. U kunt ons altijd bellen om de juiste oplossing voor uw IT-uitdagingen te vinden.


Eerste klas leveringen

Snelle en betrouwbare leveringen. Levering vindt meestal plaats binnen één werkdag.

Dit is Dustin

Dustin is een toonaangevende IT-partner die online aanwezig is in Scandinavië en Nederland. We bieden IT-producten met bijbehorende services aan bedrijven, de publieke sector en particulieren met de nadruk op kleine en middelgrote bedrijven.

Meer over Dustin

Is duurzaamheid belangrijk voor u?

Dat is het voor ons. Duurzaamheidswerk gaat heel erg over milieucriteria, maar als we bij Dustin over duurzaamheid praten, willen we graag meer aspecten benadrukken. Onze verantwoordelijkheid strekt zich uit over de hele waardeketen.

Lees hier meer over ons milieuwerk


Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en laat u inspireren door wekelijks nieuws en aanbiedingen.

Naar de nieuwsbrief