Wij helpen u
veilig thuis
te werken

Alles wat u nodig hebt voor uw thuiskantoor

Wat is er nodig om ervoor te zorgen dat uw thuiskantoor werkt? We hebben verschillende thuiskantoorpakketten gemaakt om u snel op weg te helpen. U vindt er ook tips over andere producten die nuttig kunnen zijn om te hebben.

Laat me de producten zien

Doe uw werkzaamheden ergonomisch juist

Om effectief te zijn, hebt u het juiste werkgereedschap nodig. Vermijd nek- en rugletsel door ergonomisch correcte hulpmiddelen te gebruiken om u tijdens uw werkdag te ondersteunen.

Laat me de producten zien

Om over na te denken bij het thuiswerken

Werkplek

Waar je aan kunt denken als je thuis werkt

Structureer je dag, toon je beschikbaarheid en denk aan het sociale aspect. Onze IT-consultant Fredrik Hansson deelt waar je aan kunt denken wanneer je telewerkt.

16 maart 2020
Werkplek

Wat u nodig heeft om mobiel te kunnen werken

Veel mensen zeggen dat de vaste werkplek geen toekomst meer heeft. In plaats daarvan werken we thuis, in het café of op een flexplek op kantoor. Deze ontwikkeling heeft geleid tot een grotere interesse voor producten waarmee we overal efficiënt kunnen werken.

27 februari 2020
Werkplek

Duurzame schermtijd – voor mens en milieu

Duurzaam schermgebruik behelst de volledige levensduur van het beeldscherm, maar gaat ook over de gebruiker van het scherm die zich goed moet voelen tijdens het gebruik. Hier volgen enkele belangrijke punten die gunstig zijn voor zowel medewerkers als milieu.

29 januari 2020

We houden u op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws in uw thuiskantoor.

Meld u aan