Vincere Groep wordt Dustin

Dustin, een toonaangevende Scandinavische IT-partner, heeft de Vincere Groep overgenomen als een belangrijke stap om het Europese IT-powerhouse te worden. Hieronder leest u meer over hoe u als klant gaat profiteren van deze fusie. De eerste stap in deze reis is dat het logo en de huisstijl van Vincere Group veranderen in die van Dustin uiterlijk op 1 september 2022.


Go to the English version

Klant centraal


De snelle digitalisering vergroot kansen voor bedrijven, maar het verhoogt ook de complexiteit. Hierdoor neemt de behoefte aan clouddiensten, mobiliteit en beveiliging toe. Terwijl de complexiteit van IT toeneemt, verschuift IT van een tool en product naar het hart van de business van onze klanten. Daarom heeft ieder bedrijf een IT-partner nodig die hen in de voorhoede houdt.

Value added reseller


Bedrijven hebben een betrouwbare IT-partner nodig die hun behoeften begrijpt en hen altijd ondersteunt met de juiste IT-oplossing, waardoor ze hun ambities kunnen waarmaken. Gedurende het hele proces staan wij onze klanten bij: van behoefteanalyse tot aan de levering van producten en diensten. Maar ook nog daarna. Door een partnership aan te gaan, kunnen wij continu waarde leveren op IT-vlak, waardoor onze klanten anderen altijd één stap voor blijven.

Door te focussen op efficiency, het optimaliseren van services, het creëren van synergie en het aanbieden van duurzame en circulaire oplossingen, kunnen we onze rol als Value Added Reseller nog meer benadrukken.

Dustin in de Benelux


Dustin is in 1984 in Zweden opgericht met floppy disks als eerste bestseller en is sinds midden jaren negentig actief als online IT-pionier. Vanaf 2007 heeft Dustin zich via overnames in Scandinavië uitgebreid tot de toonaangevende IT-partner. In 2018 zette Dustin de eerste stappen buiten de Scandinavië met de overname van de voormalige Vincere Groep in Nederland en in 2021 met Centralpoint in de Benelux. Met deze overnames heeft het beursgenoteerde Dustin haar aanbod verder uitgebreid en een sterke positie gecreëerd voor Dustin als merkonafhankelijke reseller in Scandinavië en de Benelux markt. Zo bouwen wij aan het Europees IT-powerhouse.