Event

Managing the Future Workplace

Dinsdag 31 oktober
Microsoft office Schiphol

 Brand Logotype

Omcirkel dinsdag 31 oktober 2023 van 11:30 tot 16:30 uur alvast in je agenda! Dustin organiseert op deze dag in samenwerking met Microsoft & HP een event bij Microsoft Schiphol office over het managen van de werkplek van de toekomst. Afsluitend een drankje en een goodiebag.

Meld je vandaag nog aan!

Inhoud event

Met een werkplek op basis van een krachtige HP device en Windows 11, krijgen jouw gebruikers niet alleen snelheid, optimale productiviteit en gebruikersgemak in handen ongeacht waar ze zich bevinden, maar ook een werkplek die efficiënt en effectief te beheren is in combinatie met innovatieve en robuuste databeveiliging. En door deze zakelijke software en hardware te combineren met de Managed Service dienstverlening van Dustin is de Future Workplace van Microsoft te implementeren in alle organisaties. Tijdens ons event gaan wij dieper in op deze beheer- en beveiligingsmogelijkheden en zal o.a. Frank Spuls van Microsoft en Nick Goossens van HP komen spreken.

Paul Smit nodigt jou uit!

Programma

Aan de hand van diverse interessante spreeksessies laten we jou the Future Workplace voor de moderne werkplek verkennen. Til jouw werkomgeving naar een hoger niveau!

Datum event: dinsdag 31 oktober
Locatie: Microsoft Office Schiphol, Evert van de Beekstraat 354, 1118 CZ Schiphol (bezoekersinformatie)
Sprekers:Paul Smit, Frank Spuls (Microsoft), Nick Goossens (HP), Pelle Aardewerk (HP), Erwin Kerkdijk (Dustin), Arjan Kats (Dustin)

11.30 - 12.00 uur: Lunch
12.00 - 12.10 uur: Opening, Pontus Wilquist (Dustin)
12.15 - 13.15 uur: HP & Microsoft Panel discussion: Manageability
13.15 - 13.30 uur: Break
13.30 - 14.30 uur: HP & Microsoft Panel discussion: Security
14.30 - 15.00 uur: Break
15.00 - 15.15 uur: SMB case study
15.15 - 15.45 uur: Managed Services, Erwin Kerdijk (Dustin)
15.45 - 16.20: Keynote speaker - Paul Smit
16.20 - 16.30: Closing - Dustin
vanaf 16.30: Drankje en Goodiebag

Sprekers

Paul Smit

Paul Smit is filosoof en cabaretier. Hij schreef meerdere boeken over filosofie, psychologie en neurowetenschap. Paul combineert humor en inhoud en speelt in op de processen binnen een organisatie. Hij haakt in zijn werk in op thema’s als samenwerking, verandering, innovatie en werkgeluk. Paul werkt samen met neurowetenschapper Ayca Szapora m.b.t. het ondersteunen van hersenonderzoek aan de Universiteit Leiden en Dresden.

Frank Spuls

Frank begon zijn IT-carrière in 1990 als Product Support Engineer bij Microsoft. In die tijd was Microsoft DOS nog het dominante Desktop Operating System. Vanaf 1996 gaf Frank technische en presales trainingen en deed hij ook consultancy. In die tijd deed hij ook een veel Microsoft-productintroducties, bijvoorbeeld Windows 3.0, Word 5.5 voor DOS, Windows 95, Windows ME, Windows NT en Windows Server 2000. Frank werkt al 7 jaar voor het bedrijf Insight als consultant en trainer in veel IT-transformatieprojecten.

Beveiliging

 • U krijgt een confronterend overzicht van het huidige dreigingslandschap (met voorbeelden van concrete en ook recente cyberaanvallen)
 • We gaan in op de impact van Generatieve AI
 • We kijken naar de mate van volwassenheid binnen de (MKB) organisaties om adequaat met deze cyberaanvallen om te kunnen gaan.
 • We bespreken hoe de nieuwe beveiligingsvoorzieningen in Windows 11 voor uw klanten cruciaal zijn om het hoofd te kunnen bieden aan dergelijke cyberaanvallen.

Beheer

We gaan in op het beheer van de werkplek aan de hand van vragen zoals:

 • Hoe kunnen we nieuwe werkplekken het meest gemakkelijk inrichten met Windows 11?
 • Hoe kunnen we bestaande Windows 10 werkplekken migreren naar Windows 11?
 • Hoe kunnen we de toegang tot de werkplek goed inrichten?
 • Hoe kunnen we het beheer van de applicaties doen?

Nick Goossens

Namens HP voorziet Nick als Werkplek Specialist organisaties van advies op het gebied van de moderne werkplek. Daarnaast geeft Nick trainingen aan de partners van HP en is hij regelmatig op een podium te vinden als spreker. Nick staat bekend om zijn vermogen om technische complexiteit te vertalen naar begrijpelijke taal.

Manageability

Keuzes rond werkplekken worden nu nog vaak gemaakt op een soort onderbuikgevoel. Er wordt zelden gekeken naar het feitelijk gebruik van devices. Met de datagedreven werkplek brengen we daar verandering in. Je kunt bijvoorbeeld zien hoe vaak de processorkracht van een device maximaal wordt benut, hoe het met de gezondheid van devices is gesteld en of er op software vlak acties ondernomen dienen te worden. Doordat HP dit soort data vanuit alle devices verzamelt – merk- en OS-onafhankelijk – wordt er inzicht en controle gecreëerd. De hoeveelheid datapunten vormt een gedegen basis voor nauwkeurige analyses en voorspellingen. Een ander aspect is medewerkerstevredenheid. Dat komt steeds hoger te staan in de KPI’s van organisaties, en IT wordt er ook in meegenomen. Dit alles maken we mogelijk met onze HP Techpulse technologie en komt tot uiting in HP ProActive Insights dashboard.

Erwin Kerkdijk

Als Business Consultant bepaalt Erwin op strategisch niveau samen met zijn klanten de IT Customer Roadmap, zodat deze klanten voorop blijven lopen in hun corebusiness. Zijn speerpunt is de Modern Workplace, want daar komt de IT as a Service dienstverlenging van Dustin samen. Hij helpt zijn (toekomstige) klanten graag met het vertalen van de functionele vraag naar de technische oplossingen van Dustin. Dit doet Erwin vanuit het Managed Service Expert Center van Dustin

Managed Services

De basis van onze nieuwe Europese portfolio van Managed Services is gebaseerd op 3 pijlers: Workplace, Network en Cloud.

 • Workplace is gebaseerd op de Modern Workplace Service, gecombineerd met M365 Backup en Application update management
 • Network, gebaseerd op Network as a Service
 • Cloud, gebaseerd op Private of Public

Bovenop deze diensten leveren wij een security laag op basis van onze Zero Trust baseline instellingen (Best practises van Dustin en Microsoft). Wij configureren, beheren en ondersteunen deze gecombineerde diensten voor onze klanten. Extra advies vanuit onze Customer Succes Manager of onze Digital Transformation Advisor is uiteraard mogelijk.

Pelle Aardewerk

Pelle leidt momenteel beveiligingsadvies en bedrijfsontwikkeling voor HP Wolf Security's Vertical Solutions in EMEA. Hij werkt nauw samen met CISO's en hun belangrijkste IT-/beveiligingspartners om hun roadmapstrategie voor endpointbeveiliging te plannen en te ontwikkelen, ter ondersteuning van het behalen van betere bedrijfsresultaten. Pelle ondersteunt klanten en partners om technologie en de nieuwste stand van de techniek te benutten om ervoor te zorgen dat hun werknemers overal 'gelukkig' en 'veilig' kunnen werken, met een geschikte endpoint-cyberbeveiligingsoplossing.

Vanuit een Endpoint Security perspectief komen de volgende onderwerpen terug:

 • Veilig Hybride werken.
 • Waarom zijn niet goed beveiligde devices zoals laptops (en hun gebruikers) voor hackers een prooi?
 • Hoe bescherm ik mijn bedrijf tegen zero-day malware / ransomware aanvallen?
 • Hoe kunnen we veilig blijven klikken op bestanden en urls?
 • Hoe bescherm ik mijn data bij diefstal van laptops?
 • Wat is zero-trust endpoint security en how implementeer ik dat samen met mijn IT partner?
 • Hoe kan ik snel weer productief werken na een cyber security incident?
 • Essentiele security tips om mee aan de slag te gaan.

Arjan Kats

Arjan Kats werkt inmiddels 8 jaar binnen de Dustin organisatie. Gedurende deze tijd heeft hij de professionalisering van de organisatie van dichtbij meegemaakt t/m waar Dustin vandaag de dag staat. In deze jaren heeft hij verschillende rollen gehad van sales tot vendor manager en nu manager van het vendor management Benelux team waarin hij samen met zijn team verantwoordelijk is voor het managen van de relatie met onze strategische partners. In zijn vorige rollen is hij al regelmatig nauw betrokken geweest bij de opzet van events in combinatie met het presenteren en begeleiden tijdens de dag zelf. Tijdens dit event zal Arjan de rol van presentator op zich nemen.

Wil je graag bij het Managing the Future Workplace zijn?
Meld je dan vandaag nog aan!