Inspiratie

Top 5 zakelijke printers van 2022

Top-5 zakelijke printers

Wanneer je een document nodig hebt, is het van belang dat deze goed wordt afgedrukt. Omdat de printer een essentieel onderdeel is van het kantoor moet deze te allen tijde betrouwbaar zijn. Dit betekent dat het apparaat lang mee gaat, zuinig is, makkelijk wordt geüpgraded en altijd veilig gebruikt kan worden. Bekijk hieronder onze top-5 beste zakelijke printers die aan deze eisen voldoen en ons advies bij het kopen van een zakelijke printer.

De onderstaande printers voldoen aan de belangrijkste vereisten voor zakelijk gebruik en zijn voorzien van uitstekende beveiliging van jouw documenten en netwerk.

1. HP OfficeJet Pro 9015e All-in-One

De HP OfficeJet Pro 9015e is ontworpen om tijd te besparen en om zo natuurlijk mogelijk met je mee te werken. Werk op deze manier snel en handsfree met de automatische documentinvoer van 35 pagina’s en automatisch dubbelzijdig printen. Voorkom bovendien extra werk bij terugkerende taken met snelkoppelingen die je zelf in kan stellen.

+ Tot 70% minder kosten aan inkt met het HP Instant Ink programma
+ Kan randloos printen
- Heeft slechts één lade voor papier

2. HP PageWide Pro 477dw

Met de HP PageWide Pro 477dw krijg je ultieme waarde en snelheid. De HP PageWide Pro lijn biedt de laagste totale eigendomskosten en de hoogste snelheden in deze klasse. Kies voor snel dubbelzijdig scannen, best-in-class beveiliging en energie-efficiëntie.

+ Zeer snel printen in zowel zwart als kleur
+ Groot en makkelijk te bedienen touch-display
- Functioneert alleen optimaal met originele HP cartridges

3. Epson EcoTank ET-5850

Met de Epson EcoTank ET-5850 print, scan, kopieer en fax je met uitzonderlijk lage kosten per pagina. A4-taken kunnen snel worden uitgevoerd dankzij de zeer hoge afdruk- en scansnelheden en automatisch dubbelzijdig printen.

+ Zeer grote papiercapaciteit met 2 A4 laden voor 250 vellen aan de voorzijde en een invoer voor 50 vellen aan de achterzijde
+ Zeer gedetailleerde prints met PrecisionCore 4S printhead
- Relatief klein faxgeheugen

4. Brother HL-L6400DW

De Brother HL-L6400DW is gemaakt voor de zakelijke markt. Dankzij het volledig nieuwe ontwerp en de robuuste behuizing heeft de HL-L6400DW een lange levensduur. Met een maandelijkse aanbevolen aantal afdrukken van maximaal 10.000 pagina's, voldoet de printer aan de eisen die worden gesteld binnen een zakelijke omgeving.

+ Standaard papiercapaciteit van 570 vellen kan makkelijk worden uitgebreid tot 2650 vellen
+ Voorzien van Secure Function Lock 3.0 en IPsec veiligheidsprotocollen
- Geen mogelijkheid om via USB-aansluiting te printen

5. Lexmark MS431dw laserprinter

De Lexmark MS431dw is ontworpen om op elk (thuis)kantoor te passen. Compact en voorzien van hoge printsnelheden is dit apparaat gebouwd om overal veilig aangesloten en gebruikt te kunnen worden.

Voorzien van EPEAT Silver en ENERGY STAR certificering voor energiezuinig gebruik
Zeer betrouwbare beveiliging van Lexmark zelf voor veilige verbinding
- Printen enkel in zwart-wit mogelijk

Zakelijke printer kopen? Hier moet je op letten:

Business-grade beveiliging

Wanneer je gebruikmaakt van draadloze printers, of van printers die je kunt besturen met een mobiele app, is goede beveiliging van belang. Zo voorkom je dat anderen via het netwerk toegang krijgen tot jouw printer en verzonden bestanden. Door middel van een pincode en codeincriptie zorgt je printer ervoor dat externe partijen deze toegang niet kunnen krijgen.

Printer met uitbreid-opties

Als je een zakelijke printer aanschaft is het prettig dat de machine met je bedrijf mee kan groeien. Door bijvoorbeeld meer papierladen te hebben, verlies je niet midden in een opdracht tijd om papier bij te vullen. Een printer met meerdere aansluitmogelijkheden zorgt ervoor dat je te allen tijde verbinding kunt maken en documenten kunt afdrukken.

Energie- en inktzuinig

De aanschaf van een nieuwe printer kan je kantoor veel kosten en tijd besparen. Moderne printers zijn vaak voorzien van toners die minder inkt verbruiken of die je gemakkelijk zelf kunt bijvullen. Hierdoor bespaar je kosten op materiaal en onderhoud. Daarnaast zijn printers die zijn voorzien van een Energy Star certificering energiezuiniger en gaan tevens langer mee. Zo bespaar je dubbel op uitgaven voor je bedrijf.

Uitgebreide garantie

De standaard garantie van een printer is 1 jaar. Dit betekent dat de defecte printer een reparatietijd heeft die mogelijk te lang duurt voor je werk. Daarom raden wij aan een van de volgende garantie-uitbreidingen aan te schaffen:

  • Pick-up & return garantie: De printer wordt opgehaald en teruggebracht.
  • Next business day on-site garantie: De printer wordt uiterlijk de volgende dag op locatie gerepareerd door een specialist.

Laatst bijgewerkt: 4 november 2022

Tags