Logitech logo

Zagg

ZAGG levert jou alle accessoires die een werkdag makkelijker, beter en meer beschermd maken. Hierdoor verlopen jouw werkzaamheden soepeler en kun je met een gerust hart tussen locaties reizen. Met de schermbeveiliging met InvisibleShield, de sterke hoezen van Gear4, de accessoires van ZAGG en snelle opladers van mophie zorgt ZAGG ervoor dat jij in één keer alles in huis hebt.

ZAGG gelooft dat werken mogelijk is vanaf elke willekeurige plek. En om dat mogelijk te maken zorgen ZAGG en diens merken ervoor dat flexwerken minder beperkingen kent. Met mobiele toetsenborden, stevige cases en vele oplaadmogelijkheden zorgt ZAGG ervoor dat je overal jouw kantoor op kunt zetten, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over stoten of vallen van laptop, tablet en/of smartphone. En je kunt overal ergonomischer werken met de accessoires die lichtgewicht en compact van ontwerp zijn. Zo biedt ZAGG accessoires voor elke lifestyle.

Activeer je productiviteit banner

Zagg Life unleashed

Met de oplossingen van ZAGG heeft werken op afstand letterlijk geen grenzen. Ons bekroonde productportfolio omvat mobiele toetsenborden en cases onder het merk ZAGG®. Of je nu op zoek bent naar een toetsenbord met extra functies of een eenvoudige oplossing voor het werken op afstand, ZAGG biedt toetsenborden en accessoires voor elke lifestyle.

Naar alle Zagg producten

Sneller en efficiënter laden met mophie

Met mophie ben je altijd overal voorzien van opgeladen draagbare apparaten. Deze draadloze en bedrade oplaadoplossingen zijn gemaakt om kwaliteit te garanderen en combineren stijl en prestatie in één ontwerp. Zorg dat je overal voorzien bent van stroom met mophie.

Naar alle mophie producten
Protect your phone banner

Onverslaanbare bescherming van je scherm met InvisibleShield

InvisibleShield levert hoogwaardige, levenslange bescherming van jouw scherm. Deze krachtige screenprotectors beschermen jouw smartphone, tablet en computer van krassen, breuken en andere voorkombare schades waardoor je apparaat langer meegaat. De producten van InvisibleShield zijn voorzien van military-grade certificering om de kwaliteit te kunnen garanderen. En als jouw InvisibleShield screen protector ooit versleten of beschadigd raakt, vervangt InvisibleShield deze zolang jij hetzelfde apparaat gebruikt. InvisibleShield schermbeschermers komen met de EZ Apply® tray om het installeren nog makkelijker te maken, zodat je de screen protector perfect op je scherm plaats.

Naar alle InvisibleShield producten
Protect your phone banner2

Bescherm je telefoon beter met Gear4

De hoezen van Gear4 bevatten het D3O®-materiaal om zo de maximale bescherming tegen schokken te bieden. Dit zorgt voor een stijlvol, slank ontwerp met een lichtgewicht gevoel en de hoogst mogelijke schokbestendigheid. D3O® wordt ook gebruikt in helmen, handschoenen en andere beschermende uitrustingen waardoor deze hoesjes garant staan voor hun bestendigheid.

Naar alle Gear4 producten