Yealink logo

Vertiv biedt een uitgebreid portfolio van stroomvoorziening, koeling, IT-infrastructuur en services. Met onze oplossingen kunt u ervoor zorgen dat uw bedrijfskritieke applicaties ononderbroken werken, de beste prestaties leveren en meegroeien met uw behoeften.

Productcategorieën

Of u nu opschaalt naar een nieuwe locatie of een nieuwe IT-netwerkkast vults, het rack vormt de ruggengraat van uw edge computing-ruimte.

Uw kritieke netwerkapparatuur verdient het om te worden ondersteund met een betrouwbare, efficiënte UPS.

Krijg toegang tot bedrijfskritieke apparatuur, zelfs als u er fysiek niet bij kunt zijn.

Zorg voor een betrouwbare stroomverdeling naar kritieke IT-apparatuur in een rack of netwerkkast. PDU's zijn verkrijgbaar in verschillende elektrische en contactdoosconfiguraties.

Verleng de levensduur van uw kritieke IT-apparatuur door de temperatuur in uw edge computing-omgeving te optimaliseren.

Als u geïnteresseerd bent in alles wat we doen, neem dan een kijkje in ons aanbod van geïntegreerde oplossingen.

Yealink logo

De Edge is een evolutie. Geen revolutie.

Van een netwerkkast die het opleiden van de IT-leiders van morgen mogelijk maakt tot een datacenter dat realtime toegang geeft tot patiëntendossiers. We weten dat de edge-implementatie van elke organisatie zijn eigen unieke vereisten heeft.

Het vinden van uw eigen weg tussen producten, oplossingen en alles 'edge' kan een uitdaging zijn. Samen met Dustin helpen wij u hierbij.

Over Vertiv

Vertiv ontwerpt, bouwt en onderhoudt kritieke infrastructuur die vitale toepassingen mogelijk maakt voor datacenters, communicatienetwerken en commerciële en industriële faciliteiten. Vertiv ondersteunt de groeiende mobiele en cloud computing-markten van vandaag met een portfolio van oplossingen voor stroom-, koeling- en infrastructuurbeheer.