Yealink logo

Trust

Trust helpt jou om jouw werkplek te verbeteren op het gebied van gezond en ontspannen werken, door jou van de juiste accessoires te voorzien. De missie van Trust International is om handige oplossingen voor jouw werkplek te voorzien, voor zowel de B2B als B2C klant. Bij Dustin vindt je het veelzijdige portfolio van Trust, en kun je hun kwalitatieve toetsenborden, headsets, webcams en meer in onze webshop vinden.


Bestverkochte producten

Productcategorieën

Langer makkelijker typen met Trust toetsenborden

Trust heeft een breed portfolio aan toetsenborden die ontworpen zijn om typen makkelijker en rustiger te maken. De Trust toetsenborden komen draadloos en bedraad, en zijn vaak voorzien van stille toetsen zodat je op flex- en kantoorwerkplek anderen niet stoort tijdens het werken. En deze apparaten komen in verschillende soorten en maten waardoor je altijd iets vindt wat in jouw tas of op jouw bureau past.

Ergonomischer scrollen met Trust muizen

Door een muis te gebruiken die het beste past bij de grootte en vorm van jouw hand en pols voorkom je druk op je pols, arm en schouder die kunnen leiden tot langdurigere gezondheidsproblemen zoals RSI of carpaal tunnel syndroom. Het uitgebreide assortiment van Trust voorziet iedereen van een muis die bij jouw werkzaamheden en hand past waardoor je gezonder aan het werk blijft. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Trust Bayo, een ergonomische draadloze muis ontworpen naar als verticale muis die voorkomt dat je je pols moet buigen tijdens de bediening.

In alle rust werken met een Trust headset

Comfortabel werken begint met rust en er zeker van zijn dat je alle vergaderingen goed meekrijgt. Met de headsets van Trust hoor jij je collega’s haarscherp en weet je zeker dat je niets mist tijdens een overleg, waardoor je je zekerder in je werk voelt. Daarnaast bieden de headsets de mogelijkheid om na je vergaderingen ook direct muziek aanzetten die jou helpt met ontspannen of focussen.

Blijf goed in beeld met de webcams van Trust

Door hybride werken is een webcam met hoge kwaliteit camera een accessoire die standaard in je thuiskantoor aanwezig moet zijn. De externe webcams van Trust zijn voorzien van Full HD camera’s tot 4K kwaliteit, en AI technologie die jou overal haarscherp in beeld houdt. Op deze manier hebben je collega’s tijdens elke vergadering of presentatie het idee dat jij samen met hen in één ruimte zit.

Groener met Trust Clevergreen accessoires

Met het Clevergreen initiatief verbindt Trust zich aan het doel om constant milieuvriendelijkere producten te vervaardigen, die minder plastic verbruiken en minder afval achterlaten in de wereld. Zo is het merk overgestapt op online handleidingen, waardoor minder papierproductie nodig is, en leidde de aanpassing van de verpakkingen van de headsets tot 16% vermindering in het gebruik van plastic. Daarnaast is Trust bezig met het introduceren van recyclebare materialen voor verpakkingen en is het bedrijf hiervoor FSC gecertificeerd. Zo helpt Trust Clevergreen jouw CO₂ voetafdruk te verminderen.