StarTech.com

Wist u dat er meer dan 200 soorten connectoren en technologieën worden gebruikt in IT-oplossingen? IT-professionals vertelden ons dat ze hulp nodig hebben om het allemaal te begrijpen: daar zijn wij voor. Van de nieuwste technologie tot legacy-producten, StarTech.com is uw vertrouwde adviseur voor connectiviteit.

Bevestigingen

Werk comfortabeler - Met onze monitorbevestigingen kunt u uw beeldschermen aanpassen aan uw specifieke behoeften. Of u nu werkt in een compact gebied of met een volledig werkstation, monitorbevestigingen kunnen helpen de ruimte te optimaliseren en de positionering van beeldschermen aan te passen. Ze zijn voorzien van eenvoudig aan te passen hoogte- en kantelmechanismen, zodat u uw meest comfortabele kijkposities kiezen zonder uw werk te verstoren.

Dockingstations voor laptops

Transformeer uw laptop in een krachtig werkstation, met behulp van dockingstations van StarTech.com.

Onze dockingstations maken de productiviteit van werkstations mogelijk zonder de draagbaarheid van een laptop op te offeren. Via één kabel kunnen gebruikers hun laptop eenvoudig aansluiten op meerdere monitoren, Gigabit Ethernet en toegang krijgen tot al hun randapparatuur.

Display- en videoadapters

Zelfs als uw laptop, desktop of tablet niet over de videoverbindingen beschikt die u nodig hebt, maken StarTech.com-videoadapters het eenvoudig om uw scherm uit te breiden voor naadloze samenwerking of multitasking.

Met videoadapters voor DisplayPort™, Mini DisplayPort™, HDMI®, VGA, USB-A, USB-C™ en Thunderbolt™ 3, kunt u er zeker van zijn dat we de perfecte oplossing hebben om uw apparaat aan te sluiten op elke monitor, televisie of projector.

IO-netwerkproducten

Commerciële en industriële toepassingen hebben hun eigen uitdagingen, met name het ondersteunen van minder gangbare poorten zoals DB9 en het bieden van connectiviteit over langere afstanden.

StarTech.com

Wist u dat er meer dan 200 soorten connectoren en technologieën worden gebruikt in IT-oplossingen? IT-professionals vertelden ons dat ze hulp nodig hebben om het allemaal te begrijpen: daar zijn wij voor. Van de nieuwste technologie tot legacy-producten, StarTech.com is uw vertrouwde adviseur voor connectiviteit. StarTech.com maakt het eenvoudig om de connectiviteitsonderdelen die u nodig hebt om zakelijke technologische oplossingen mogelijk te maken te identificeren, vinden, krijgen en te gebruiken. Zo doen we dat: