Panzerglass logo

In de loop der jaren is PanzerGlass™ een synoniem geworden voor superieure screenprotectors voor mobiele apparaten. PanzerGlass™ kan praktisch al uw apparaten beschermen: laptops, smartphones, tablets, displays in auto's en smartwatches. Tegenwoordig is PanzerGlass™ één van de meest toonaangevende merken voor screenprotectors ter wereld.

Bestverkochte producten

Productcategorieën

Onbreekbare bescherming

PanzerGlass™ screenprotectors voor smartphones en tablets zijn gemaakt van glas, in plaats van PET-folie of andere minder sterke materialen. Alles, van de afmetingen van het glas en de afgeronde hoeken tot de coating, is geoptimaliseerd om de beste bescherming en gebruikerservaring te garanderen.

Panzerglass voor bedrijven

PanzerGlass™ helpt uw bedrijf te besparen op zakelijke reparatiekosten, omdat de noodzaak voor schermreparaties, vervangingen of de aanschaf van een nieuw apparaat zal afnemen. Naast deze kosten gaat er ook kostbare werktijd verloren als medewerkers door reparaties hun toestel niet hebben.

Smartphones

De screenprotectors van PanzerGlass™ hechten goed aan het smartphonescherm, zodat je er zeker van kunt zijn dat de screenprotector stevig vastzit. Ook de aanraakfunctie blijft volledig operationeel, wat betekent dat je de telefoon precies zoals voorheen kunt gebruiken.

Laptops & tablets

Voor laptop- of tabletbezitters vormt een screenprotector essentiële bescherming tegen toetsenbordmarketingen op het scherm, krassen, vegen en andere vormen van schade die kunnen optreden wanneer de laptop of tablet in een tas met andere voorwerpen zit.

Meer over PanzerGlass

PanzerGlass™ beschermt zowel schermen als de planeet. Als wereldwijd bedrijf gelooft PanzerGlass™ dat zij de verantwoordelijkheid hebben om duurzame oplossingen te vinden in alles wat zij doen. Hoe minder apparaten er worden weggegooid vanwege kapotte schermen, hoe minder middelen er nodig zijn om nieuwe te maken, waardoor de negatieve milieu-impact beperkt is. Door schermbeveiliging aan uw apparaten toe te voegen, neemt u dus ook uw verantwoordelijkheid voor onze planeet.