Otterbox

Bewezen bescherming voor meer dan 20 jaar!Schok-, kras- en stofbestending

OtterBox is wereldleider in smartphone bescherming. De expertise en uitvoerig testen van producten resulteert in een uitgebreide collectie hoezen die voorzien zijn van Drop + Protection. Jouw smartphone beschermd, dag in dag uit! OtterBox DROP+ is ons technische keurmerk, wat bewijst dat al onze OtterBox-koffers 24+ tests ondergaan gedurende 238 uur om langdurige, bewezen bescherming te garanderen. We testen OtterBox-hoesjes op alles wat je maar kunt bedenken. En nog veel meer waar je waarschijnlijk nooit aan zou denken. Elke OtterBox-behuizing moet al deze tests doorstaan ​​voordat hij DROP+-gecertificeerd wordt.

Wanneer u kiest voor een OtterBox DROP+ gecertificeerd smartphone hoesje, kunt u rekenen op OtterBox's bewezen bescherming en meer dan 20 jaar ervaring. OtterBox beschermt uw investering in de technologie die u nodig heeft om uw werk te doen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over vallen, stoten of schokken. Dit verlaagt de kosten van reparatie en vervanging van uw apparatuur.

Voxicon logo

Wat is militaire standaard?

Military Standard (MIL-STD) is een reeks tests die zijn ontworpen door het Amerikaanse ministerie van Defensie om de algehele duurzaamheid van een product te bepalen. Je moet een hoes en een apparaat 26 keer van 1,2 meter* op beton laten vallen dat bedekt is met twee centimeter multiplex, zodat de randen, hoeken, voor- en achterkant van de behuizing meerdere klappen kunnen opvangen. Testen volgens militaire standaard is onze basislijn. Onze OtterBox-ingenieurs hebben ons DROP+-programma ontwikkeld om verder te gaan dan de militaire norm.

Productcategorieën

Smartphone hoesjes

Onze smartphonehoesjes bieden compromisloze apparaatbescherming op het werk en beschermen je smartphone tegen vallen, stoten en krassen. Dit zal u helpen uw IT-reparatiebudget te verlagen en uw efficiëntie te verhogen.

Tablet hoezen

Wist u dat jaarlijks 1 op de 5 tablets kapot gaat? Om uw kosten voor het repareren en vervangen van defecte tablets te verlagen, beschermen we uw investering met onze robuuste en duurzame tabletbeschermhoezen. Met onze gecertificeerde valbeveiliging beschermen we uw tablet tegen schuren, krassen, vallen en breken in het klaslokaal, in het veld, op kantoor en overal daartussenin.

Schermbeschermers

Het beeldscherm is een van de meest gevoelige onderdelen van uw apparaat. Om schade zoals krassen, schrammen of barsten te voorkomen, is een duurzame screenprotector van OtterBox essentieel. Wij bieden verschillende schermbeveiligingsoplossingen voor smartphones en tablets.

Kabels & Opladers

Of het nu thuis of op het werk is, zonder oplaadmogelijkheid kan de dagelijkse routine snel een warboel worden. Plotseling lege batterijen, onbetrouwbare en kapotte kabels, langzame opladers en meer. Onze Power-producten zijn zorgvuldig ontworpen met toonaangevende mobiele expertise en bieden bewezen, duurzame kwaliteit voor meer vertrouwen, betere verbindingen en betrouwbaarheid, wat de dag ook voor u in petto heeft.