Microsoft bij Dustin

Je werkplek moet een bron van productiviteit zijn. Het partnerschap van Microsoft en Dustin zorgt ervoor dat dit lukt. We zijn de afgelopen jaren onder andere benoemd tot Gold Certified Partner, Gold Volume Licensing Partner en Silver Small Medium Business Cloud Solutions Partner vanwege onze expertise in Microsoft-producten en -software. Daarnaast zijn we sinds 2015 Microsoft Authorized Education Partner.

Wij geven je het beste advies, de juiste prijs en een betrouwbare levering. Lees hieronder alles over ons Microsoft-aanbod.

Microsoft logo

Populaire Microsoft categorieën

Surface laptops

Om ervoor te zorgen dat medewerkers hun werk in de beste omstandigheden kunnen uitvoeren, is het belangrijk om hun werkwijze en hun werkplaats te bekijken. Zo is de lijn Microsoft Surface met een lange batterijduur en voortreffelijke prestaties al lang de favoriet van zakelijke gebruikers.

De Next-gen AI PCs zoals de Surface Pro 10 en Laptop 6 zijn ontworpen voor productiviteit met hun geavanceerde AI-ervaringen in combinatie met krachtige processors voor veeleisende workloads.

 Brand Logotype

Surface laptops

Surface-accessoires

Verbeter je Surface-ervaring met ons assortiment hoogwaardige accessoires.

Ontdek diverse kleuren en combineer ze met Surface pennen, muizen en keyboards, passend bij jouw stijl. Voorzie je apparaten van stroom en blijf verbonden met onze selectie stroomoplossingen, docks en adapters. Zij zorgen voor de connectiviteit die nodig is voor elke taak.

Surface Hub

Breng hybride teams samen met de inclusieve samenwerking van Surface Hub, gecertificeerd voor Microsoft Teams.

Flexibele en modulaire accessoires maken het mogelijk om Surface Hub aan te passen aan veranderende ruimtes en technische behoeften. Creëer unieke samenwerkingsscenario's met staande oriëntatie op de Surface Hub. Met slimme rotatie kun je het apparaat moeiteloos aanpassen in de oriëntatie die het best past bij de actuele vergadersituatie.

Copilot

Microsoft Copilot is een baanbrekende verandering in je workflow met AI-ondersteuning in alle Microsoft 365-apps.

Door naadloos te integreren in tools zoals Word en Excel verbetert Copilot de productiviteit, automatiseert repetitieve taken en levert slimme suggesties. Beleef ongekende efficiëntie en creativiteit met Microsoft Copilot, jouw partner op basis van AI die je werk makkelijker en intuïtiever maakt.

Modern Workplace

Transformeer je bedrijf met Modern Workplace, aangedreven door Microsoft 365.

Ons aanbod omvat geavanceerd apparaatbeheer en beveiliging voor optimale bescherming en efficiëntie. Integreer Microsoft 365 voor naadloze samenwerking en productiviteit, en benut AI-inzichten met Microsoft Copilot. Essentiële tools zoals Word, Excel en Teams verbeteren workflows en innovatie. Met geavanceerde beveiligingsfuncties en cloudintegratie zorgt Microsoft 365 ervoor dat je gegevens overal veilig en toegankelijk zijn. Ervaar de toekomst van werken met onze Modern Workplace-oplossingen.

Windows 11 Pro

Windows 11 Pro is ontworpen voor de moderne professional en biedt verbeterde productiviteit, geavanceerde beveiliging en naadloos multitasken.

Het transformeert je workflow met een gestroomlijnde interface, robuuste prestaties en krachtige tools. Beleef superieure efficiëntie, geoptimaliseerd voor zakelijke behoeften, en blijf voorop lopen met Windows 11 Pro – waar innovatie en betrouwbaarheid samen jouw ultieme werkpartner vormen.

Microsoft Azure Cloud

Profiteer van de talloze voordelen van de cloud met Microsoft Azure. Ervaar ongeëvenaarde schaalbaarheid, veiligheid en flexibiliteit.

Van AI en machine learning tot naadloze data-integratie, Azure biedt kostenefficiëntie en schaalbaarheid om resources aan te passen op basis van vraag, en verbeterde toegankelijkheid voor telewerken. Het vermindert IT-onderhoud en -beheer door deze verantwoordelijkheden over te dragen aan Dustin. Met geavanceerde beveiligingsfuncties en compliancecertificeringen zorgt Azure voor gegevensbescherming en naleving van de regelgeving.

Wil je meer informatie?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Dit team van specialisten staat altijd voor je klaar en is bereikbaar per mail op [email protected] en telefonisch via 088-011-82-05

Wil je meer informatie?

Populaire Microsoft producten