Lenovo logo

Lenovo

Lenovo is in 1984 opgericht. Wij vinden dat een heel goed jaar, want in dit jaar is Dustin namelijk ook opgericht. Sindsdien richten we ons allebei op goede techniek en tevreden klanten. Daarom is Lenovo een vanzelfsprekende partner.

Laptops

Lenovo is wereldwijd één van de grootste producenten van draagbare computers en daar is een reden voor. Lenovo produceert gewoon écht goede computers. Heeft u een computer nodig die kan presteren, dan neemt u een kijkje bij de computers van de Thinkpad P-serie. Bent u op zoek naar een lichte draagbare computer? Dan is de X-serie waarschijnlijk het meest geschikt voor u.

Alle laptops

Desktops

Lenovo heeft een uitgebreid aanbod desktops en daarom is er altijd wel een model dat exact een uw wensen voldoet. Ze hebben werkstations voor wie maximale prestaties verlangt, alles-in-een computers voor het stijlvolle bureau en eenvoudige computers voor normaal gebruik op kantoor.

Alle desktops

Beeldschermen

Lenovo biedt, sinds de introductie van de ThinkVision-beeldschermen 16 jaar geleden, een uitgebreid aanbod aan beeldschermen van hoge kwaliteit voor alle doeleinden. Innovatie, ontwerp en kwaliteit staan bij ons centraal. Daarom ondergaan ThinkVision-monitoren van Lenovo rigoureuze en veeleisende testen waarbij we o.a. de duurzaamheid van de producten in verschillende omgevingen en situaties testen. Bij Lenovo houden we de marktontwikkelingen, trends en wensen voortdurend bij. Daarom staan certificeringen zoals TCO, EnergyStar, RoHS, TüV centraal bij de ontwikkeling van onze producten. Wij vinden milieu erg belangrijk en we proberen zo veel mogelijk herbruikbare componenten en verpakkingen te gebruiken. Met een scherm van Lenovo maken de klanten een goede keuze en kunnen ze hun werkomgeving, toepassingsgebied en functionaliteit op de beste mogelijke wijze optimaliseren.

Alle beeldschermen

Workstations

Uit tests met deze krachtige workstations is gebleken dat deze prestaties leveren die nodig zijn om zelfs de meest veeleisende programma's te draaien. Certificering van onafhankelijke softwarefabrikanten (ISV) betekent dat u bij de aanschaf van een product uit de ThinkStation P-serie erop kunt vertrouwen dat deze artikelen aan alle eisen voldoen die uw bedrijf en branche ervan verwachten. Of u nu complexe modellen maakt, fotorealistische beelden oplevert of geofysische of seismische cijfers analyseert, de onderdelen van onze ThinkStation P-serie beschikken over de onvergelijkbare rekenkracht waardoor het werk snel gaat. Onze werkstations passen zich aan uw werkomgeving - van het kleinste workstation ter wereld tot ruimtebesparende SFF-onderdelen (small form factors) en tower-modellen

Alle workstations

Servers

Lenovo is vooral bekend vanwege hun computers, maar het bedrijf biedt tevens een uitgebreid assortiment servers met een groot prestatievermogen voor alle doeleinden. Hier vindt u alles wat Lenovo aanbiedt op dit gebied en als u hulp nodig hebt bij de juiste oplossing voor uw bedrijf, neem dan vooral contact op met onze experts.

Alle servers

Lenovo

Lenovo is in 1984 opgericht. Wij vinden dat een heel goed jaar, want in dit jaar is Dustin namelijk ook opgericht. Sindsdien richten we ons allebei op goede techniek en tevreden klanten. Daarom is Lenovo een vanzelfsprekende partner.

Lenovo is vanaf het begin een pc-bedrijf geweest en één van de eerste producten van Lenovo was een printplaat waarmee IBM-computers Chinese tekens konden interpreteren. Dit product werd ook het eetrste grote succes van Lenovo en was het begin voor het Lenovo dat we nu kennen.

Ongeveer 20 jaar nadat het bedrijf succes boekte met een accessoire voor IBM-computers was het bedrijf zo gegroeid dat ze de pc-afdeling van IBM opkochten. Een aankoop die samen met de uitgebreide kennis van Lenovo over computers ervoor heeft gezorgd dat het bedrijf tegenwoordig wereldwijd de toonaangevende computerproducent is. Waarschijnlijk is het bekendste product van het bedrijf hun draagbare computer en dan met name de Lenovo ThinkPad-serie, een klassieke productserie die bij de aankoop van IBM werd overgenomen.

Andere bekende merken van Lenovo zijn de computerserie IdeaPad en de tablets in de Lenovo Yoga-serie. Lenovo heeft tegenwoordig voor iedereen wat wils: voor de zeer kieskeurige gamer, maar ook voor de persoon die constant onderweg is.
Naast computers produceert Lenovo ook een aantal andere producten. Ze produceren bijvoorbeeld beeldschermen voor computers en in bepaalde delen van de wereld verkopen ze tv's. In 2014 namen ze de serverproductie van IBM over en daarom kan Lenovo bedrijven nu nog betere service en totaaloplossingen bieden. Lenovo is ook groot in mobiele telefoons en in zijn thuisland de toonaangevende producent. Binnen de muren van het bedrijf is gewoonweg veel kennis aanwezig. En welke pc-producent kan nu schermen met het feit dat zij een olympische fakkel hebben ontworpen? Lenovo in ieder geval wel. Zij hebben de fakkel voor de Olympische Spelen in 2008 in Peking ontworpen.