hpe logo

Meer kennis en intelligentie voor jouw hybride cloud met HPE ProLiant

Behoefte aan betere serverautomatisering en verbeterde serverbeveiliging en -optimalisatie, om zo een solide basis te leggen voor een hybride cloudervaring? Bekijk dan de HPE ProLiant serveroplossingen die jou kunnen helpen om jouw infrastructuur zo optimaal mogelijk te laten presteren.

Vroeg of laat ontstaat de behoefte om te investeren in nieuwe server-systemen. Je wilt niet alleen dat je nieuwe server betrouwbaar is, maar ook dat deze jouw organisatie futureproof maakt. Waar moet je precies op letten bij de aanschaf? Onze specialisten helpen je op weg.


Bestverkochte producten

De nieuwste generatie HPE ProLiant serversystemen:
sneller, beter en voor een scherpe prijs

De nieuwste generatie HPE ProLiant servers is klaar voor elke uitdaging en elke workload.
Om diverse redenen zijn ze al jarenlang toonaangevend.

  • Veiligheid
  • Configuratie
  • Service
  • Toekomstbestendigheid

Optimalisatie van de workload met BIOS

Vooraf geconfigureerde, door de gebruiker selecteerbare profielen optimaliseren automatisch de door jou gewenste BIOS-instellingscombinaties om server resources precies af te stemmen op jouw workload vereisten. En daarnaast helpen realtime performance advisors jou met snelle, operationele feedback over de serverprestaties. Op basis hiervan krijg jij aanbevelingen voor het afstemmen van de BIOS-instellingen om te anticiperen op mogelijke veranderende zakelijke behoeften.


Bouw jouw cloud-oplossing 5x sneller op met de tools van HPE

Creëer in slechts 30 minuten een platform-as-a-service omgeving die klaar is voor elke migratie naar de cloud

Maak VDI end-user ervaringen 10 keer sneller met Citrix inlogmogelijkheden

Maak SAP oplossingen tot 400% sneller voor jouw bedrijf

Intelligente automatisering met HPE InfoSight

Bied je bedrijf meer mogelijkheden met HPE InfoSight. InfoSight biedt doorlopend AI-aangedreven inzicht in alle server-operaties, waardoor constant wordt voorspeld waar mogelijke problemen op IT-gebied kunnen opduiken. Op deze manier anticiperen jij en je geautomatiseerde systemen proactiever op mogelijke bedreigingen.

Bouw jouw cloud-oplossing 5x sneller op met de tools van HPE

Creëer in slechts 30 minuten een platform-as-a-service omgeving die klaar is voor elke migratie naar de cloudp

360 graden beveiliging de hele dag door

De beveiligde toeleveringsketen van HPE ProLiant is voorzien van corruptievrije fabricage en auditing van de integriteit van componenten. En met de silicium Root of Trust veranker je de HPE ProLiant-firmware aan een exclusieve ASIC, waardoor een onveranderlijke vingerafdruk ontstaat die exact moet overeenkomen voordat de server opstart. Als laatste beveiligingsmaatregel is er het veilig wissen met één knop. Deze mogelijkheid versnelt en vereenvoudigt de volledige verwijdering van wachtwoorden, configuratie-instellingen en gegevens bij buitengebruikstelling of herbestemming van de server.

Vraag het aan de specialisten van Dustin

Liever een extra overleg? Samen met jou focussen we op jouw toekomstvisie. In ons brede aanbod gaan we op zoek naar de server die helemaal aansluit bij jouw wensen en behoeften. Maatwerk, gericht advies of een vrijblijvende offerte? We staan altijd voor je klaar. Neem online, via mail of telefonisch contact op.