Hewlett Packard Enterprise logo

Hewlett Packard Enterprise bij Dustin

Hewlett Packard Enterprise producten koop je eenvoudig online bij Dustin: jouw HPE winkel. Een groot assortiment voor een scherpe prijs en met alle support die je nodig hebt.

Hewlett Packard Enterprise PLATINUM Partner

Dustin is HPE Platinum partner en diverse malen uitgeroepen tot HPE Partner of the Year. Als Hewlett Packard Enterprise expert bieden wij niet alleen de nieuwste, populaire HPE producten aan, maar ook complete op maat samengestelde datacenteroplossingen.

Datacenteradvies van de HPE specialist

Onze HPE gecertificeerde consultants adviseren je graag over de mogelijkheden om jouw huidige datacenter om te toveren tot een op HPE Helion gebaseerde hybrid cloud datacenter, die eenvoudig met jouw bedrijf meegroeit en dus klaar is voor de toekomst.

Dustin zorgt er ook voor dat de installatie, migratie en het 7x24 uur onderhoud op jouw datacenteromgeving is georganiseerd. Met scherpe SLA’s en een goede rapportage. Kortom; ook voor datacenter uitbreiding of vervanging is Dustin de partner waar je op kunt vertrouwen.

Maar ook voor een snelle uitbreiding van jouw huidige HPE server of storage apparatuur in de vorm van extra geheugen, harde schijven, losse blades en netwerkcomponenten kun je bij Dustin terecht. Interesse? Neem gerust contact met ons op via telefoon of e-mail. We adviseren je graag.