Panzerglass logo

De fysieke en digitale wereld overbruggen

Fujitsu is al tientallen jaren de wereldleider op het gebied van scanoplossingen. Tegenwoordig helpt Fujitsu bedrijven, overheden en kleine tot middelgrote bedrijven hun digitale transformatie te versnellen, door documenten en andere op papier gebaseerde informatie om te zetten in bruikbare digitale activa die overal en altijd toegankelijk zijn.


Bestverkochte producten

Productcategorieën

ScanSnap Series

De ScanSnap-lijn is toonaangevend op het gebied van betrouwbaarheid, efficiëntie en gebruiksgemak. Het helpt bedrijfseigenaren, werknemers, kleine teams en iedereen daartussen slimmere, intuïtieve technologie te bieden door tijdrovende klusjes om te zetten in eenvoudige, plezierige taken die iedereen kan doen, of ze nu op kantoor of thuis zijn.

SP Series

De SP-lijn documentscanners is met eenvoudige bediening en flexibele, kosteneffectieve implementatie ontworpen voor organisaties of diegenen die het proces van scannen, extraheren en vrijgeven van vastgelegde informatie rechtstreeks in hun werkstroom willen automatiseren.

fi Series Werkgroepen

De fi-lijn werkgroepscanners zijn ideaal voor de frontoffice, klantgerichte omgevingen of voor kleine afdelingen binnen een groter bedrijf door het leveren van snelheid, beeldkwaliteit en uitstekende papierverwerking.

fi Series Afdelingen

De fi-lijn afdelingsscanners helpen productiviteitswinsten en kostenbesparingen te realiseren bij papierzware functies zoals contractbeheer en administratie door u te helpen documentstromen te automatiseren met behulp van innovatieve scantechnologieën.

fi Series Productie

De fi-lijn productiescanners leveren snelle en betrouwbare scans voor omgevingen met een hoge doorvoer, zoals archivering, back-bestandsconversie of recordbeheer. Ideaal voor scanafdelingen binnen openbare en particuliere bedrijven, zoals gemeentes of financiën.

Meer over Fujitsu

Technologische obstakels overschrijden door te innoveren Met uitzonderlijke bouw- en scantechnologie en een ongeëvenaard partnernetwerk in de branche, begrijpt Fujitsu dat de digitale documentstroom begint bij de scanner. Fujitsu ondersteunt u bij elke stap en kan u helpen bij het bouwen van oplossingen op maat, ongeacht uw branche of behoefte(n).