Ergotronic logo

ESET

ESET® zet zich al meer dan 30 jaar in om mensen en bedrijven online te beschermen met toonaangevende meerlaagse beveiligings-oplossingen en securitydiensten. In dit tijdsbestek is ESET uitgegroeid tot het grootste IT-securitybedrijf uit de Europese Unie. Meer dan 110 miljoen gebruikers wereldwijd kunnen dankzij ESET-oplossingen zorgeloos genieten van veilige technologie: thuis, op kantoor én onderweg. ESET beschermt en monitort 24/7 op de achtergrond en werkt beveiliging in real-time bij om gebruikers veilig te houden en bedrijven zonder onderbreking te laten werken.


Endpointbeveiliging

Meer dan ooit is het essentieel dat IT-beveiliging solide, betrouwbaar, maar ook eenvoudig in gebruik is voor organisaties van klein tot groot.


ESET biedt schaalbare en aanpasbare IT-beveiliging waarmee u elke dreiging een stap voorblijft. Het ESET PROTECT-platform biedt aanpasbare beveiligingsoplossingen die uw organisatie ondersteunen om toekomstbestendig en volledig beschermd te ondernemen in de cloud.


Aan de basis staat de cloud-managementconsole, één platform voor gebruiksvriendelijk en eenvoudig securitybeheer van de ESET-oplossingen op alle werkstations in een bedrijfsnetwerk. Daarbovenop biedt ESET voor iedere organisatie een passend securityniveau, met de juiste oplossingen voor de beveiliging van endpoints, bedrijfsgegevens en gebruikers.De voordelen van ESET PROTECT:

Gemakkelijk

Securitybeheer hoeft niet moeilijk te zijn. ESET PROTECT is intuïtief en voor iedereen eenvoudig in gebruik.

Geautomatiseerd

ESET PROTECT bevat geautomatiseerde rapportages, uitgebreide policymogelijkheden en een praktisch notificatiesysteem om tijd te besparen.

Schaalbaar

ESET PROTECT groeit mee met organisaties. Ongeacht de securitywensen en -eisen: met ESET PROTECT zijn er altijd passende oplossingen beschikbaar.

Aanpasbaar

ESET PROTECT is simpel, maar toch uitgebreid. Het beschermt wat nodig is, en faciliteert het toevoegen van extra oplossingen en modules naarmate organisaties groeien.

De beveiligingsniveaus van ESET PROTECT

Meer dan ooit is het essentieel dat IT-beveiliging solide, betrouwbaar, maar ook eenvoudig in gebruik is voor organisaties van klein tot groot.

Functionaliteit

ESET PROTECT
Entry

vanaf
10 seats

ESET PROTECT
Advanced

vanaf
10 seats

ESET PROTECT
Complete

vanaf
10 seats

ESET PROTECT
Enterprise

vanaf
100 seats

ESET PROTECT
Mail Plus

vanaf
10 seats

ESET PROTECT (Cloud)
Beheerconsole

ESET Endpoint Security
Endpointbeveiliging voor alle bedrijfsapparaten

ESET File Security
Beveiliging van bestandsopslag in het netwerk en
alle algemene en multifunctionele servers

ESET Dynamic Threat Defense
Cloud sandbox voor de beste beveiliging
tegen onbekende dreigingen en ransomware

ESET Full Disk Encryption
Volledige schijfversleuteling tegen dataverlies

ESET Cloud Office Security
Bescherming voor e-mail en gegevensopslag
via Microsoft-cloudapplicaties

ESET Mail Security
Bescherming voor on-premise e-mail

ESET Enterprise Inspector
EDR-oplossing voor gedetailleerd inzicht in het netwerk

√*

Meer informatie

Meer informatie

Meer informatie

Meer informatie

Meer informatie

* Enterprise Inspector is op dit moment alleen te beheren via de on-premise ESET PROTECT-console

Wij helpen u graag de juiste keuze te maken
voor de beveiliging van uw organisatie.


Multifactorauthenticatie

Tijdens een gemiddelde werkdag loggen medewerkers tientallen keren in op een zakelijk account. Allemaal locaties waar gegevens staan die u absoluut niet met onbevoegden wilt delen. Multifactorauthenticatie (MFA) voegt extra beveiligingslagen toe aan het inlogproces om de identiteit van de gebruiker te bevestigen. Dit zorgt ervoor dat kwaadwillenden, zelfs als zij de gebruikersnaam en het wachtwoord weten, over onvoldoende informatie beschikken om toegang tot systemen en data te verkrijgen.


ESET Secure Authentication biedt bedrijven van elke omvang een eenvoudige en effectieve manier om multifactorauthenticatie te implementeren in veelgebruikte systemen.

 • Datalekken voorkomen
 • Voldoen aan de compliancevereisten
 • Centraal beheren vanuit de browser
 • Te gebruiken met smartphones of hardwaretokens

Wij helpen u graag de juiste keuze te maken
voor de beveiliging van uw organisatie.


Encryptie

Encryptie is een essentieel onderdeel voor het beveiligen van de data van uw organisatie. Datalekken brengen een aantal risico's met zich mee, variërend van het verlies van intellectueel eigendom tot het lekken van persoonsgegevens van klanten. Dit kan leiden tot reputatieschade, maar ook tot hoge boetes.

Närbild på touchskärmen


ESET Full Disk Encryption

Fysiek verlies of diefstal van een laptop of ander extern medium is een serieuze zorg. De full-disk encryptie-oplossing van ESET, ESET Full Disk Encryption, biedt sterke volledige schijfversleuteling op al uw Windows-systemen, uitgerold en beheerd vanuit één centrale console: ESET PROTECT.

 • Versleutel systeemschijven, partities of volledige stations
 • Beheren vanaf ESET PROTECT Console
 • Implementeer, activeer en versleutel apparaten met één actie
Huawei smartphone mot en MateBook


ESET Endpoint Encryption

ESET Endpoint Encryption is een standalone encryptieoplossing die naast volledige schijfversleuteling ook gevoelige gegevens op bedrijfsapparatuur beschermt door versleuteling van bestanden en mappen, e-mails en bijlagen, verwijderbare media en virtuele schijven.

 • Voorkom datalekken
 • Naleving van de AVG en andere datareguleringsverordeningen
 • Beveilig gegevens tijdens overdracht en voorkomen dat ze het bedrijf verlaten

Wij helpen u graag de juiste keuze te maken
voor de beveiliging van uw organisatie.


Cloud Office Security

Steeds meer bedrijven stappen over naar de cloud. Cloudapplicaties maken thuis- en samenwerking makkelijker, maar veroorzaken ook een nieuwe securityuitdaging. Om de samenwerkingstools van Microsoft 365 adequaat te beschermen tegen malware die zich via die kanalen kan verspreiden, is uitgebreidere beveiliging essentieel. ESET Cloud Office Security biedt geavanceerde preventieve beveiliging voor Microsoft 365-applicaties tegen malware, spam en phishingaanvallen via een gebruiksvriendelijke cloudbeheerconsole.

 • Minimaliseer de negatieve effecten van spam
 • Voorkom verspreiding van malware via de cloud
 • Bescherm tegen phishing-aanvallen
 • Cloudgebaseerde console

Wij helpen u graag de juiste keuze te maken
voor de beveiliging van uw organisatie.


Neem contact met mij op: