Dell

Je werkplek moet een bron zijn van productiviteit, niet van kopzorgen. Dell en Dustin zorgen daarvoor. Als Dell Technologies Titanium Partner, de hoogst haalbare partnerstatus, is Dustin dé Dell-specialist: zo ben je zeker van de juiste Dell Technologies-producten voor jouw zakelijke behoeften. En dat alles met het beste advies, voor de juiste prijs, en betrouwbaar geleverd. Lees hieronder alles over ons Dell Technologies-aanbod.

Dell logo

Windows 11 logotype

Populaire Dell categorieën

Dell Laptops

Om ervoor te zorgen dat werknemers de beste omstandigheden hebben om hun werk te doen, is het belangrijk om te kijken naar hoe ze werken en waar ze zijn. Zo is de Dell Latitude-lijn met lange batterijduur, uitstekende prestaties en robuust ontwerp al lange tijd de favoriet voor zakelijke gebruikers, terwijl de Dell Precision-lijn uitermate geschikt is voor de creatieve uitwerking van ideeën voor filmmakers, architecten en ingenieurs.

Dell Laptops

Dell monitoren

Een goed beeldscherm helpt je alle ballen in de lucht te houden, naast het hebben van een hoge mate aan kijkcomfort. Dell monitoren gaan een stapje verder en bieden je het design en de technologie van de toekomst door te innoveren. Zo vind je in de UltraSharp-lijn beeldschermen met uitzonderlijk nauwkeurige kleurweergave, kleurdiepte, en krachtige kalibratiemogelijkheden direct uit de doos.

Dell desktop PC's

Dell heeft desktops voor elke denkbare toepassing - ontworpen voor stabiliteit en betrouwbaarheid, zodat je nooit werktijd verliest. In de Dell OptiPlex-lijn vind je computers in veel verschillende soorten: van heel klein tot alles-in-één computers, oftewel iets dat waarschijnlijk bij je past. Als je op zoek bent naar de best mogelijke prestaties, dan is de Dell Precision-lijn de beste keuze. Deze computers helpen je om veeleisende taken met gemak te volbrengen door het bieden van maximale prestaties.

Dell Servers

Met Dell PowerEdge-servers kunnen bedrijven van elke grootte klein beginnen, groeien en gegevens snel en veilig verwerken, zowel binnen als buiten het datacenter. De servers zijn zeer efficiënt en helpen je om kosten onder controle te houden naarmate jouw bedrijf groeit. Om dat te kunnen doen hebben de PowerEdge Tower-servers enkele en dubbele processoren en de PowerEdge Rack-servers tot wel vier processoren voor het bieden van de hoogst mogelijke prestaties.

Dell Switches

Met het Dell netwerkportfolio kunnen klanten voldoen aan de eisen van moderne workloads - vandaag en morgen. Zo helpen de Ethernetswitches je de overstap te maken naar een moderne netwerkomgeving op alle plekken waar het nodig is, terwijl de Edge-netwerkoplossingen jouw bredere infrastructuur transformeren tot een moderne (gevirtualiseerde) omgeving.

Dell Docking Stations

Met de docking stations van Dell werk je zonder wirwar van kabels met één gecentraliseerd apparaat om al jouw devices verbonden te houden. Dankzij de USB-C-connectiviteit begin je altijd opgeladen jouw dag doordat je batterijvoeding, data, audio en video krijgt met één handige kabel, ongeacht het systeem dat je gebruikt.

Muizen en toetsenborden

De toetsenborden en muizen van Dell zijn ontworpen voor zowel vorm als functie, zodat productiviteit altijd binnen handbereik is. Dankzij het elegant en ergonomisch ontwerp ervaar je de hele dag comfort. Hierdoor zijn ze goed geschikt voor dagelijks thuisgebruik of gebruik op kantoor.

Wil je meer informatie?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Dit team van specialisten staat altijd voor je klaar en is bereikbaar per mail op [email protected] en telefonisch via 088-011-82-05

Wil je meer informatie?

Populaire Dell producten