CHERRY

In 1953 richt Walter Lorraine CHERRY de CHERRY Corporation op en werden de eerste microschakelaars geproduceerd in de kelder van een restaurant in het Highland Park in Illinois. Nadat Walter Lorraine CHERRY in 1963 de Amerikaanse automarkt betrad, zette hij de stap naar Europa. CHERRY brengt hoge kwaliteit, passie en design in werkomgevingen en richt zich daarmee op zowel eindklanten als bedrijven die hoge eisen stellen aan prestaties, levensduur en functionaliteit.

Toetsenborden

CHERRY-toetsenborden zijn state-of-the-art, deze toetsenborden zijn van topkwaliteit en zijn zeer duurzaam. Ze kunnen zowel voor gaming als voor kantoor- en andere multimediatoepassingen worden gebruikt.

Muizen

CHERRY-muizen passen optimaal in uw hand en zijn nuttige hulpmiddelen voor vele toepassingen en bieden een aangename, exacte en langdurige ondersteuning voor gaming, kantoorgebruik of grafisch werk in uw bedrijf.

Toetsenborden en muizen (sets)

CHERRY Desktop Sets zijn gemaakt voor professionals. We houden rekening met alle relevante factoren zoals draadloze standaarden, efficiënt batterijverbruik, aangenaam gebruik en de constante werking van de toetsenborden en muizen van onze sets.