Canon

Canon biedt een veelzijdig assortiment aan betaalbare en compacte print-, scan- en kopieeroplossingen voor gezinnen, kleine kantoren, middelgrote kantoren en werkgroepen. Door de printsnelheid, printkwaliteit en gebruiksvriendelijkheid bespaar je op jouw printkosten en vind je de juiste oplossing voor elke printbehoefte, hoe veeleisend die ook is.

PIXMA:

inkjet printer met FINE- of SINGLE- inkt cartridges

De compacte en praktische Canon PIXMA-printoplossingen voor gezinnen, kleine bedrijven en zelfs studenten zorgen ervoor dat je foto’s en documenten eenvoudig kan printen, scannen en kopiëren, zonder in te leveren op kwaliteit.

MAXIFY:

business inkt printer

Met de snelle, kosteneffectieve en volledig draadloze Canon MAXIFY-printoplossingen voor kleine (thuis)kantoren print je kleurenprints van hoge kwaliteit.

MEGATANK:

inktjet printer met navulbare inkttanks

De betrouwbare Canon MegaTank-printoplossingen met hervulbare inktcartridges voor zowel thuis als op kantoor bieden hoogwaardige printkwaliteit op hoge snelheid terwijl de printkosten tot een minimum worden beperkt.

i-SENSYS:

laser printer

De zakelijke Canon i-SENSYS print- en scanoplossingen voor middelgrote kantoren en werkgroepen zijn ontwikkeld voor veeleisende printomgevingen en staan garant voor consistente kwaliteit en efficiëntie.