Barco logo

Zorg voor meer betrokkenheid bij je hele team met de Barco ClickShare. Zodra je de vergaderruimte binnenloopt met je laptop, maak je automatisch verbinding met het scherm, de webcamera en de luidsprekers. Je begint de vergadering met een simpele muisklik. De andere deelnemers kunnen dan heel gemakkelijk inloggen en zich betrokken voelen – waar ze op dat moment ook zijn.

Videobar voor boeiende, moeiteloze draadloze conferencing

De ClickShare Bar Core is een CO2-neutrale, alles-in-één videobar waarmee boeiend, moeiteloos draadloos vergaderen met elk videoconferentieplatform mogelijk is. In combinatie met de garantie van 5 jaar minimaliseert deze oplossing de complexiteit van de implementatie, minimaliseert het storingspunten en verlaagt het de Total Cost of Ownership door alle samenwerkings-, audio- en videofuncties in één apparaat te consolideren.

Meer te weten komen

Bestverkochte producten

Wat Barco ClickShare voor jou kan betekenen

Samenwerking optimaliseren

Vertrouw op naadloze interacties en productieve gesprekken waar iedereen duidelijk te zien en te horen is, of je nu thuis werkt of op kantoor. Met Barco ClickShare wordt samenwerken gemakkelijker, in plaats van ingewikkelder.

Aangepast aan wat jij nodig hebt

Gebruik je bestaande vergaderapparatuur of test onze alles-in-één-oplossingen om snel verbinding te maken met je laptop en de videogesprekplatformen van alle mogelijke vergaderruimtes. Je gasten kunnen dan verbinding maken vanaf elk apparaat.

Maak je werkdag makkelijker

Organiseer hoogwaardige bijeenkomsten vanaf hun laptop zonder gedoe met instellingen, wachtwoorden of kabels. Net zo eenvoudig als een telefoontje.

Betrouwbaar en veilig

Voel je veilig in een hybride werkomgeving met beveiligde, stabiele, duurzame en gebruikersvriendelijke functies. Regelmatige updates zorgen ervoor dat je systeem altijd up-to-date is.

Waarom Barco ClickShare?

Gratis proefperiode

Probeer Barco ClickShare 30 dagen gratis en ontdek wat het kan betekenen voor jou en je bedrijf. Heel eenvoudig je apparaat op afstand installeren, bewaken en optimaliseren. En intussen kunnen jij en je team profiteren van een betere samenwerking en hogere productiviteit. Elke deelnemer kan een bijdrage leveren aan de vergadering, waar hij of zij zich ook bevindt.

Vervang je huidige oplossing

Haal meer uit je vergaderingen met de nieuwste generatie Barco ClickShare-apparaten. Bovendien krijg je korting op een nieuw ClickShare-model als je je oude Barco-apparaat of een vergelijkbaar apparaat van een andere fabrikant inlevert.

5 jaar garantie

SmartCare is een gratis servicepakket dat je krijgt bij aanschaf van een vergader- of presentatie-apparaat van Barco ClickShare. Hiermee krijg je maximaal 5 jaar financiële voorspelbaarheid, snelle vervanging van hardware en deskundige ondersteuning van Barco en partners.

Producten

ClickShare Videobar

De videobar van Barco ClickShare zorgt voor uitstekende beelden, kristalhelder geluid en betere vergaderingen in kleine tot middelgrote ruimtes. Profiteer van de eenvoud en veiligheid van een traditionele ClickShare-oplossing, zonder dat je extra accessoires nodig hebt.

ClickShare Videoconferenties

Met het Barco ClickShare-conferentiesysteem kun je heel eenvoudig accessoires aansluiten en content delen tussen verschillende videoservices. Je hebt geen last meer van technische problemen en geniet van snellere, betere en effectievere videogesprekken.

ClickShare Presentaties

Met het draadloze Barco ClickShare-presentatiesysteem kunnen gebruikers in de ruimte binnen slechts 7 seconden content delen vanaf ieder apparaat. Of je nu een kleine, middelgrote of grote vergaderruimte hebt, Barco ClickShare maakt elke presentatie effectiever.

Barco

Barco staat bekend om zijn visualisatie- en samenwerkingsoplossingen. Hun ClickShare productlijn focust op draadloze presentatie en samenwerking. Met ClickShare kunnen gebruikers moeiteloos inhoud van laptops of mobiele toestellen delen op een centraal scherm, waardoor kabels overbodig worden. Barco's ClickShare-producten stellen bedrijven in staat om presentaties te stroomlijnen, teamwerk te verbeteren en effectieve communicatie te bevorderen.