Yealink logo

AVM FRITZ

Met de FRITZ!-producten van AVM kun je internet, mesh master, netwerkbeheer, telefonie en smarthome ervaren in de beste kwaliteit in één ecosysteem en op elke aansluiting. Dit biedt veelzijdige oplossingen voor snelle breedbandverbindingen en intelligente netwerken in het thuiskantoor of voor kleinere bedrijven.


Bestverkochte producten

Productcategorieën

FRITZ!Box

Modemrouters met integreerde Mesh Master functie, telefooncentrale en verschillende eisen voor alle verbindingen met elke provider – één oplossing naar wens voor iedere aansluiting. Intelligente Wi-Fi voor maximale draadloze snelheid en aanzienlijk meer reikwijdte.

FRITZ! mesh units

Breidt jouw Wi-Fi uit met de druk op één knop - overall Wi-Fi je thuiskantoor en in de zaak met de betrouwbaare FRITZ!Repeater en FRITZ!Powerline. Mesh Wi-Fi Steering voor optimale prestaties, draadloze en vaste verbindingen in één overzicht geoptimaliseerd voor het gehele netwerk.

FRITZ!DECT & FRITZ!Fon

Het DECT-systeem is niet alleen bruikbaar voor telefonie, maar door zijn geringe stroomverbruik en ver bereik uitermate geschikt voor het automatiseren van scenario’s voor thuiskantoor en de zaak. FRITZ! biedt daarom ook een breed scala aan apparaten voor verlichting, verwarming en stroomregeling met eenvoudige bediening.

FRITZ!OS

FRITZ!OS is het brein achter de FRITZ!-familie. Met dit intelligente besturingssysteem zorgt FRITZ! in je netwerk voor een goed overzicht en eenvoudige controle.

Aanvullende diensten

MyFRITZ!

Eenvoudige en beveiligde toegang tot je eigen FRITZ!Box vanaf internet. Met behulp van MyFRITZ! kun je altijd overal ter wereld het antwoordapparaat van je FRITZ!Box beluisteren en de oproeplijst hiervan bekijken, heb je toegang tot bestanden (bijvoorbeeld foto's, muziek, documenten) die worden beheerd door FRITZ!NAS en kun je ook de instellingen van je FRITZ!Box wijzigen.

FRITZ!App Fon

Met FRITZ!App Fon ben je met je smartphone of tablet ook bereikbaar via het vaste net. Hierbij kun je ook bluetoothheadsets gebruiken waardoor je nu met je mobiel net zo flexibel bent als met je vaste telefoon.

FRITZ!App Fon is de beste keuze om met je smartphone te bellen via het vaste net. En met MyFRITZ!App profiteer je zelfs van nóg meer gemak: deze app informeert je over gemiste oproepen en nieuwe ingesproken berichten op je antwoordapparaat - zowel thuis als onderweg.

FRITZ!App WLAN

De FRITZ!App WLAN geeft je de belangrijkste informatie over je Wi-Fi. Je kan de FRITZ!App WLAN ook gebruiken om de beste plaats voor je FRITZ! mesh units te bepalen. Gebruik de FRITZ!App WLAN om heel eenvoudig de verbindingssnelheid van smartphone of tablet op verschillende plaatsen in het draadloze netwerk te meten. Bovendien geeft de FRITZ!App WLAN je nuttige details over alle FRITZ!-apparaten in het netwerk en over de bestaande WiFi-verbinding.

FRITZ!App Smart Home

De gratis FRITZ!App Smart Home is zowel thuis als onderweg de handige afstandsbediening voor je FRITZ! smarthome-apparaten. In een oogopslag zie je de status van je FRITZ! smarthome-apparaten, en de weergave kun je aanpassen aan je persoonlijke voorkeur. Zo kun je bijvoorbeeld je radiatoren voorzien van een automatiseringsschema, je lampen aansturen, aanwezigheidsscenario’s implementeren en het gastnetwerk bedienen via de app.

Waarom FRITZ!?

Alles-in-één

Beheer internet, mesh wi-fi, netwerk, bellen en smarthome in één centrale overzicht met de FRITZ!Box.

Simpel

Breid je netwerk snel en gemakkelijk uit, aangepast aan je individuele behoeften.

Efficiënt

Neem afscheid van meerdere apparaten, moeilijke netwerk installaties & bespaar tijd en energie.

Garantie & beveiliging

5 jaar garantie & uitstekende service en regelmatige gratis beveiligingsupdates.


Meer informatie

Met de FRITZ! producten is AVM een toonaangevende fabrikant van breedband oplossingen voor DSL, kabel, LTE en glasvezel in Duitsland en Europa – niet alleen voor het thuisnetwerk maar ook voor ZZP-ers en klein zakelijke bedrijven.

Sinds de vrije modemkeuze van kracht is, bieden de verschillende FRITZ!Boxen met een geïntegreerd modem de mogelijkheid om direct op elke aansluiting en bij elke provider te worden gebruikt.

Gebruikers profiteren van de hoogste normen voor snelle en stabiele verbindingen en het zelfbeheer van een volledig ecosysteem voor internet en telefonie van wifi tot smarthome.

Een zeer eenvoudig en flexibel besturingssysteem voor geïndividualiseerde beveiligingsinstellingen, eenvoudige modulaire uitbreiding, veiligheids- en feature-updates, uitgebreide documentatie voor alle gebruikssituaties en een uitstekende klantenservice zijn allemaal gratis inbegrepen.