Airtame

Beheer je gedeelde schermen met Airtame. Je kunt nu draadloos je scherm delen en profiteren van digital signage met alles-in-één cloudbeheer. De oplossingen van Airtame zijn ontwikkeld voor zakelijke en educatieve omgevingen en besparen tijd, verbeteren het teamwork en maken je schermen slimmer. Dankzij Airtame kun je eenvoudig gegevens en ideeën delen zonder dat je kabels nodig hebt, dus waar en wanneer je maar wilt.

Airtame logo

Airtame voor bedrijven

Moderniseer vergaderingen, stimuleer werken in teams

Wil je de werkvloer moderniseren? Rust je schermen dan uit met Airtame 2 en geniet van onbeperkte draadloze presentaties en inspirerende digital signage. Geniet van stressvrije vergaderingen – maak verbinding vanaf elk apparaat met behulp van de Airtame-app, Google Cast, AirPlay of Miracast. Dankzij signage op maat kun je teams te motiveren met informatieborden en ervoor zorgen dat iedereen op tijd is met apps die je kunt synchroniseren met zakelijke agenda's. En dat allemaal op ons Airtame Cloud-platform voor efficiënt onderhoud, waardoor je tijd én moeite bespaart.

Airtame voor het onderwijs

Bied docenten meer mogelijkheden en inspireer leerlingen

Rust je tv's, projectoren en interactieve whiteboards uit met Airtame 2, zodat docenten kunnen werken waar ze maar willen en je de participatie van leerlingen verbetert. Draadloze presentaties zorgen voor een studentgerichte leeromgeving. Dankzij pincodes ben je altijd verbonden met het juiste scherm en voorkom je ongewenste verbindingen. Plan digital signage in op basis van het tijdstip of de dagen van de week. IT-afdelingen hebben altijd realtime, externe toegang via het Airtame Cloud-platform.

Airtame

Airtame wil mensen helpen schermen op een nieuwe manier te gebruiken en tegelijk slimme zakelijke en educatieve omgevingen creëren.

Airtame maakt gedeelde schermen slimmer door steeds meer opties toe te voegen en zo de waarde te verhogen, en daarbij iedereen te inspireren om nog meer en beter samen te werken.

Airtame werd opgericht in 2013. Het hoofdkantoor staat in Kopenhagen en verder zijn er kantoren in New York, Boedapest en Los Angeles.

Airtame is trots op de innovatieve bedrijfscultuur en samenwerkingsgeest.