Acer

Acer, opgericht in 1976, is nu een van ’s werelds top ICT bedrijven en is vertegenwoordigd in meer dan 160 landen. We focussen ons op de toekomst en op een wereld waarin hardware, software en services zullen samensmelten om nieuwe mogelijkheden te creëren voor consumenten en bedrijven. Ongeacht uw behoefte heeft Acer het perfecte model voor u.

Acer logo

Vero

Acer wil in 2035 enkel groene energie gebruiken bij het produceren van devices. Om deze belofte kracht bij te zetten heeft Acer de Vero-lijn geïntroduceerd. Deze lijn is ontworpen en geproduceerd met het milieu in het achterhoofd en bestaat uit producten die voor grote delen bestaan uit PCR-plastics (Post Consumer Recycled).
Bovendien hebben de Notebooks en Chromebooks uit deze lijn normale schroeven zodat ze eenvoudig te upgraden zijn mocht dit nodig zijn om de levensduur van deze devices te verlengen. Goed voor het milieu en voor uw portemonnee.

ChromeOS devices

Op Chrome gebaseerde ChromeOS devices vertegenwoordigen een nieuw soort apparaten, die perfect zijn voor de huidige internetgerichte werkomgevingen. Alle documenten van uw organisatie worden veilig opgeslagen in de cloud waarin delen met de juiste personen gemakkelijk is.
Op ChromeOS is er tot op heden nog geen enkele ransomware aanval bekend. Door het uitgebreide assortiment van Acer Chromebooks is er altijd een goede optie voor u.

Notebooks

Acer Notebooks zijn voorzien van uitstekende beveiliging en zijn geproduceerd met het oog op een duurzamere wereld. Zo zijn de TravelMate notebooks gedeeltelijk gemaakt van gerecyclede materialen en voldoen dze aan EPEAT Gold en zijn ze TCO 9-gecertificeerd. De devices zijn ontworpen om zowel licht te zijn voor werk on-the-go, maar ook zijn ze robuust zodat ze tegen een stootje kunnen.

Desktops

Met de Veriton reeks heeft Acer een desktop-serie neergezet die voor zakelijke gebruikers aan alle eisen voldoet. Voorzien van verschillende oplossingen om de devices veiliger te maken hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw vloot. Schaalbaarheid en beheerbaarheid zijn centraal gesteld om optimaal te kunnen samenwerken met uw hele team.

Wil je meer informatie?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Dit team van specialisten staat altijd voor je klaar en is bereikbaar per mail op [email protected] en telefonisch via 088-011-82-05

Wil je meer informatie?

Populaire Acer producten