Accezz

De telefoonaccessoires van Accezz zorgen ervoor dat drukke professionals in elke situatie bereikbaar blijven. Het aanbod van Accezz bestaat uit vier productlijnen zodat u telefoonhoesjes en -accessoires kan kiezen die het best passen bij de bescherming die u nodig hebt.

Accezz logo

De Accezz Protect serie bestaat uit strakke en schokabsorberende hoesjes die uw telefoon optimaal beschermen. De Softcase en Flipcase zijn ideaal als u op zoek bent naar iets meer luxe en de Liquid Siliconen en Clear Backcover hoesjes zijn dan weer geschikt als u de strakke look van uw smartphone wil behouden.

De Xtreme Wallet Booktype, Xtreme Impact Backcover en Impact Grip smartphonehoesjes van de Impact-lijn zijn nog steviger en bieden extreme en kwaliteitsvolle betrouwbaarheid dankzij de militaire valtestnormen die ze hebben doorstaan. Screenprotectors bieden bovendien extra bescherming tegen krassen en barsten op uw scherm.

De opladers en kabels van Charge & Connect zijn gericht op gebruiksgemak door de snelle oplaadmogelijkheden. En met Accezz Mobility houders voor de auto of fiets blijft u altijd en overal bereikbaar.