Heb je een conferentietelefoon nodig voor op kantoor? Bij onze vergadertelefoons vind je alles, van goedkope en draagbare modellen tot dure modellen voor grotere vergaderzalen.

Als je een conferentietelefoon nodig hebt voor een grotere vergaderruimte, is één apparaat niet altijd voldoende. Daarom zijn er telefoons waarop je meerdere microfoons kunt aansluiten, zodat iedereen aan tafel altijd goed klinkt. Sommige apparaten kunnen geluid op een afstand van maximaal 5 meter opvangen, dus afhankelijk van het model heb je geen extra microfoon nodig.

Een conferentietelefoon is eigenlijk gewoon een luidspreker en een microfoon, maar natuurlijk zijn er ook tal van andere functies waarmee ze kunnen worden uitgerust. Denk bijvoorbeeld eens aan PoE (power over ethernet), waarmee de telefoon stroom krijgt via de netwerkkabel.

Verschillende fabrikanten hebben ook geluidsreducerende functies om storende ruis van projectoren tegen te gaan. Er zijn ook modellen met een ingebouwd opnameapparaat voor als je je gesprekken wilt opnemen.

Filters

Yealink Cp900 USB/Bt Conference Phone Excl. Bt50
Product-ID 5011179106 Onderdeelnummer fabrikant 300-900-000
  • Connectiviteitstechnologie Draadloos, Met bekabeling
Artikel niet op voorraad
€ 164,50Excl. btw

Toont 1 van 1 producten