Garanties

Servers komen standaard met fabrieksgarantie, maar voor veel zakelijke gebruikers is dat niet voldoende. Aanvullende servergarantie of een garantie uitbreiding is meestal wenselijk.

De standaard garantie van een server is meestal ‘Next Business Day On-Site’ van 1 tot 3 jaar. Dit betekent dat als er een defect optreedt, de fabrikant uiterlijk de volgende werkdag een technicus op locatie het probleem laat oplossen. Heb je echter bedrijfskritische servers en kan je niet tot de volgende werkdag wachten met hulp, dan kan je een aanvullende servergarantie afnemen.

Een populaire garantie om nog sneller geholpen te worden, is 24/7 technische ondersteuning. Hierbij krijg je continu technische ondersteuning bij eventuele problemen, ongeacht het tijdstip. Bovendien bestaat er ‘Remote Monitoring & Management’, waarbij technici op afstand de server(s) kunnen monitoren. Zo identificeren ze in een vroegtijdig stadium eventuele problemen en kunnen deze vaak op afstand worden opgelost voordat er ernstige problemen optreden. Door een garantiepakket aan te schaffen met preventief onderhoud en periodieke controles, voorkom je potentiële problemen.

Is de standaard garantieperiode van 1 tot 3 jaar niet genoeg? Er zijn ook garantie-uitbreidingen die de garantie verlengen met enkele jaren.

Wil je aanvullende servergarantie kopen? Bij Dustin vind je een ruim assortiment garantie uitbreidingen. Zoek vóór aanschaf uit welke garanties voor jouw server geschikt zijn.

Filters

Toont 18 van 53 producten