Met een goed toetsenbord en een goede muis kun je snel en prettig op je computer werken. Welke producten bij je passen, is natuurlijk afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren. Daarom hebben we allerlei verschillende computermuizen en toetsenborden. Ben je op zoek naar een ergonomisch aanwijsapparaat? Of een muis die je gemakkelijk mee kunt nemen op reis? Hier vind je ze.

We hebben alles, van kant-en-klare pakketten met toetsenborden en muizen tot honderden verschillende modellen voor wie meer specifieke wensen heeft. Voor op kantoor maakt het misschien niet uit of je een kabel hebt of niet, maar als je een poortreplicator voor je laptop gebruikt, is het misschien leuk om bedrade producten te hebben die constant verbonden zijn. Hieronder vind je bedrade computermuizen en toetsenborden. Als je veel onderweg bent met je computer, raden we je aan om een iets kleinere draadloze muis te gebruiken als het touchpad op je laptop niet voldoende is. Bekijk hier ons volledige assortiment draadloze muizen .

Voor wie wil werken zonder het risico van letsel, hebben we veel ergonomische producten zoals een rollermouse, trackballs en ergonomische toetsenborden. Natuurlijk hebben we ook polsondersteuning, wat fijn kan zijn als je de hele dag met een muis werkt.

Andere ergonomische producten, zoals computerhouders en laptopsteunen, vind je deze in de categorie Ergonomie .

Als je vaak presentaties geeft en handige apparatuur nodig hebt, kijk dan eens naar onze handheld muizen en laserpointers.

Werk je op je computer met afbeeldingen, beeldverwerking of andere soorten creatieve creaties? Dan raden we je aan om een tekentablet te gebruiken waarmee je volledige controle en een meer natuurlijke manier van werken krijgt. Onder accessoires vind je ook tekenpennen en goede muismatten.

Heb je vragen over ons assortiment muizen en toetsenborden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, zodat we je kunnen helpen.

Categorie

Filters

Logitech M325 Optisch Muis Grijs
Product-ID 5010600988 Onderdeelnummer fabrikant 910-002142
  • Adapted for Right and left-handed
  • Connectiviteitstechnologie Draadloos
  • Interface 2.4 GHz
  • Bewegingsdetectietechnologie Optisch
Artikel niet op voorraad
€ 29Excl. btw
Logitech M705 Laser 1000dpi Muis Zilver
Product-ID 5010465450 Onderdeelnummer fabrikant 910-001949
  • Oriëntatie Rechtshandig
  • Connectiviteitstechnologie Draadloos
  • Interface 2.4 GHz
  • Bewegingsdetectietechnologie Laser
+100 over
€ 44,50Excl. btw

Toont 2 van 2 producten