Als je een nieuwe monitor hebt gekocht, heb je in sommige gevallen aanvullende monitor accessoires nodig. Denk bijvoorbeeld aan het bevestigen van de monitor aan een monitorarm of het gebruik van een schermfilter. Bekijk deze en andere monitor accessoires van diverse merken nu bij Dustin.

Monitorarmen

Door een verstelbare monitorarm, muurbeugel of monitorstandaard te gebruiken, creëer je een opgeruimde en ergonomische werkplek. Hiermee kan je jouw beeldscherm op de gewenste hoogte instellen en creëer je een comfortabele werkhouding. Monitorarmen zijn ook beschikbaar voor twee of meer monitoren.

Schermfilters

Wil je ongewenst zonlicht op jouw scherm blokkeren, dan is een schermfilter een fijne oplossing. Als je op een externe locatie werkt en niet wilt dat anderen kunnen meekijken op jouw scherm, overweeg dan een privacy filter. Let bij het kopen van een monitorarm en een schermfilter op het juiste formaat.

Luidsprekers

Vergader je veel op een werkdag of ben je met videobewerking bezig? Dan is het belangrijk dat je goed geluid hebt. Een externe luidspreker of soundbar voor je monitor bevestig je eenvoudig onder je monitor. Hiermee creëer je bovendien een stijlvolle werkplek.

Categorie

Filters

Voxicon Adjustable Stand

Voxicon

Adjustable Stand

Product-ID 5011110120 Onderdeelnummer fabrikant S-M2775
    Dit product is binnenkort weer beschikbaar
    € 66,50Excl. btw

    Toont 1 van 1 producten