De nieuwe producten van de Microsoft Surface lijn maken werken nog makkelijker, innovatiever en productiever. De Surface Laptop 5, Surface Pro 9 en Surface Studio 2+ zijn voorzien van nieuwe AI technologie, verbinden cloud en PC op hele nieuwe wijze en integreren alle bestaande features van Microsoft Surface op nieuwe wijze.

De Surface Pro 9:
krachtig als een laptop,
flexibel als een tablet

Met de Microsoft Surface Pro 9 heb je een laptop, een notitieboek, een krachtige dataverwerker en een canvas in één apparaat. Deze zakelijke 2-in-1 tablet biedt de flexibiliteit van een tablet, met de prestaties en batterijduur van een laptop en daarmee innoveert het door op het gebied van flexibel werken. De Pro 9 is voorzien van nieuwe krachtige processoren en high-speed connectiviteit, samen met een haarscherp 13” PixelSense display en high-grade aluminium buitenkant. Reken daar ook bij dat de Pro 9 gemaakt is om zo licht mogelijk te zijn van gewicht, waardoor dit stijlvolle apparaat de perfecte vervanger is voor je oude laptop. En de nieuwe Pro 9 is leverbaar met optionele high-speed 5G-connectiviteit.

Surface Laptop 5:
indrukwekkende snelheid, moderne stijl

De Microsoft Surface Laptop 5 tilt multitasken naar een nieuw niveau door nog sneller werken mogelijk te maken met de nieuwe 12e generatie Intel ® Core ™ -processoren. Deze nieuwe generatie processors zijn ontworpen op basis van het Intel® Evo™ -platform, in samenwerking met Windows 11. De 13.5” en 15” Surface Laptop 5 laptops hebben ieder een slank design om gemakkelijk mee te worden genomen tussen werkplekken, zijn voorzien van een 3:2 PixelSense touchscreen met Dolby Vision IQ, en zijn voorzien van een batterij waarmee je de hele dag kan werken. Zo geeft de Surface Laptop 5 jou de perfecte balans om je werk te doen.

Surface Studio 2+:
opvallend design, vloeiende productiviteit

Verhoog je creativiteit met de meest veelzijdige all-in-one computer. De Surface Studio 2+ bied je een nieuw canvas om jouw ideeën in elke hoek vorm te geven. De Surface Studio 2+ is voorzien van de nieuwste generatie processoren, die tot 50% betere resultaten leveren, en NVIDIA GeForce RTX 3060 grafische kaarten. Dit geeft zichzelf weer in realistisch ogende beelden en een extreem groot kleurbereik. Met de Surface Studio 2+ beleef je hierdoor de meest meeslepende ervaring voor video- en geluidservaring, til je je Microsoft Teams-gesprekken naar een nieuw niveau, en dat alles op een opvallend 28” PixelSense touchscreen. De nieuwe Surface Studio 2+ ondersteunt de Surface Pen, Surface Dial en andere accessoires, en is voorzien van een Thunderbolt 4 aansluiting en Windows 11.

Producten