Klaar om de wereld en jezelf te herontdekken? Creëer, connect & play zoals nooit tevoren met de Galaxy S24 Series. Laat je creativiteit en productiviteit los en stap in een wereld met eindeloze mogelijkheden en het gemak van Galaxy AI. Ga voortaan moeiteloos door het leven. De AI van de Galaxy S24-serie maakt je wereld groter!

Galaxy S24 Ultra

Dit is echt een andere manier van werken! De nieuwe generatieve AI* van de Samsung Galaxy S24 kan echt alles: hij vertaalt je telefoongesprekken**, past je notities aan met het juiste taalgebruik en bewerkt je films en foto's – met professionele kwaliteit! In combinatie met een nog intuïtievere en effectievere S Pen***, een ultrakrachtige processor, een accu die extreem lang meegaat, een helderder beeldscherm en de beste camera die er op dit moment bestaat, is dit de ultieme tool voor je werk. En hij is beveiligd met Knox: een van 's werelds beste beveiligingssystemen voor mobiele apparaten.

*Voor sommige AI-functies moet je ingelogd zijn op een Samsung-account. De Galaxy AI-functies zijn gratis, in ieder geval tot het einde van 2025 op ondersteunde Samsung Galaxy-apparaten. **Voor Live Translate heb je een netwerkverbinding nodig en moet je ingelogd zijn op een Samsung-account. Live Translate is alleen beschikbaar op de vooraf geïnstalleerde Samsung Phone-app. Voor sommige talen moet je een taalpakket downloaden. Deze functie is niet voor alle talen beschikbaar. De correctheid van de resultaten kan niet worden gegarandeerd. ***Vergeleken met het vorige model.

New way to create

Daarnaast heeft het grotere S24 Ultra model een 200MP hoofdcamera voor haarscherpe fotografie dag én nacht met Nightography en Space Zoom. Maak voortaan hoge kwaliteitsfoto’s en video’s, direct met je smartphonecamera. Zoom tot 5x in zonder details te verliezen, ook met weinig licht. Is het resultaat toch niet zoals je in gedachten had? Geen zorgen, dankzij de geavanceerde Galaxy AI functionaliteiten van Photo Assist kun je jouw foto’s bewerken naar hoe je het precies wilt.

S Pen

Ga je voor de Galaxy S24 Ultra, dan ontvang je een S Pen die speciaal is ontworpen voor dit device. Je kunt deze S Pen vinden aan de onderkant van het device. Hij is strak in design en valt licht en soepel in de hand. De punt van de S Pen beweegt vloeiend en snel over het display. Bedien gemakkelijk de taakbalk of je apps, maak aantekeningen, selecteer een tekst of switch gemakkelijk van en naar een Galaxy tablet. De Galaxy S24 Ultra met S Pen zorgt voor een ware boost in productiviteit.

Functies en USP's van de Galaxy S24 Ultra

 • Generatieve AI vertaalt je gesprekken live en optimaliseert teksten en afbeeldingen in realtime
 • De verbeterde Snapdragon 8, Gen 3-processor staat garant voor krachtige prestaties
 • Een helderder beeldscherm maakt werken bij daglicht gemakkelijker
 • De accu gaat tot wel twee volledige werkdagen mee
 • De beste camera van dit moment met AI-ondersteuning voor beeld- en video-optimalisatie
 • De verbeterde S Pen maakt het werk superefficiënt
 • Samsung Knox beschermt het apparaat van binnenuit en houdt de beveiliging up-to-date

Galaxy S24 Ultra Ecosystem

Galaxy S24 & S24+

De geavanceerde AI-functies van de Samsung Galaxy S24 en S24+ veranderen de manier waarop je een mobiele telefoon gebruikt om je projecten te realiseren. Je telefoongesprekken worden automatisch vertaald, je aantekeningen worden voorzien van de juiste terminologie en je foto's en video's worden professioneel bewerkt – direct op je telefoon. Klaar om te delen! Met zijn krachtige processor, een accu die extreem lang mee gaat, een helderder beeldscherm en de beste camera die er op dit moment bestaat, is dit een geweldig effectieve en creatieve werktelefoon. En hij is beveiligd met Knox: een van 's werelds beste beveiligingssystemen voor mobiele apparaten.

Een nieuwe manier van search is hier

Met Circle to Search with Google* kun je heel gemakkelijk zoeken naar iets wat je in een foto of video hebt gezien zonder dat je woorden hoeft te gebruiken. Je omcirkelt gewoon het object met je vinger en de Samsung Galaxy S24 en Galaxy S24+ gaan voor je op zoek. Slim, handig en effectief.

*Als je deze functie wilt gebruiken, heb je een netwerkverbinding nodig en moet je ingelogd zijn op een Google- en Samsung-account. De beschikbaarheid van zoekfuncties en apps kan variëren afhankelijk van het land, de taal en het apparaat. De resultaten kunnen variëren op basis van visuele matches. Het kan zijn dat Android geüpdatet moet worden naar de nieuwste versie.

Nog betere Nightography

Met de Samsung Galaxy S24 maak je altijd spectaculaire foto's – in alle omstandigheden. Dankzij onze geavanceerde Nightography*-technologie, geavanceerdere software en grotere lichtinval krijg je scherpere en levendigere foto's.

*De resultaten kunnen verschillen op basis van het licht en/of de fotografische omstandigheden.

Functies en USP's van de Galaxy S24 en S24+

 • Generatieve AI vertaalt je gesprekken live en optimaliseert teksten en afbeeldingen in realtime
 • De verbeterde Exynos 2400-processor staat garant voor krachtige prestaties
 • Een helderder beeldscherm maakt werken bij daglicht gemakkelijker
 • De accu gaat tot wel twee volledige werkdagen mee
 • De beste camera van dit moment met AI-ondersteuning voor beeld- en video-optimalisatie
 • Samsung Knox beschermt het apparaat van binnenuit en houdt de beveiliging up-to-date

Galaxy S24 Enterprise Edition

Speciaal voor de zakelijke markt biedt Samsung Galaxy Enterprise Editions van de nieuwste telefoons aan. Dit zijn de best beveiligde smartphones voor je bedrijf. Hiermee verzeker je jezelf van veilig gebruik, eenvoudig beheer en optimale grip op je mobiele omgeving. Ontdek de nieuwe Galaxy S24 Enterprise Edition nu of bekijk het gehele assortiment hieronder: Galaxy S24 Enterprise