Prokord Black – een nieuw assortiment premium kabels

Voor een relatief nieuw merk in de branche is Prokord al snel bekend geworden om zijn hoogwaardige kabels. De kennis is aanwezig. Net als de fabrieken en grondstoffen die nodig zijn om echte premium kabels te produceren. Parallel aan de vraag naar exclusievere kabels, is het volgende niveau van kabels ontwikkeld en dit ziet nu het licht.

Terwijl het gebruikelijke kabelassortiment van Prokord is ontworpen voor bijv. jouw pc-scherm waar je de kabel niet zo veel gebruikt of aanraakt, zijn Prokord Black-kabels ontworpen om te worden gebruikt en zij kunnen veel meer weerstaan. De kabels zijn gemaakt voor gebruik in vergaderzalen of kunnen worden ingepakt en meegenomen.

Waarom kabels kopen van Prokord Black?

Het assortiment bestaat momenteel uit beeldkabels (HDMI, display en DVI) ontwikkeld met zorgvuldig geselecteerde componenten, vergulde connectoren, koperdraad van de hoogste kwaliteit (geen signaalverlies) en levenslange garantie. Bovendien zijn zowel de kabels als de connectoren dubbel afgeschermd, wat betekent dat ze zijn voorzien van een extra bescherming die voorkomt dat ze worden verstoord door andere kabels in de buurt, een verschil in kwaliteit in vergelijking met veel andere leveranciers. Dit zijn nog meer voordelen van de kabels:

  • Alle kabels worden individueel getest voordat ze worden verpakt
  • Ze worden vergeleken met en getest ten opzichte van kabels van andere toonaangevende fabrikanten
  • De grondstoffen (bijv. koper) worden zorgvuldig gecontroleerd
  • De kabels zijn halogeen- en PVC-vrij

Op dit moment omvat het assortiment van Prokord Black alleen beeldkabels, maar in de nabije toekomst zal het assortiment ook audiokabels en USB- en netwerkkabels bevatten.

Goede testresultaten

In tests hebben Prokord Black-kabels beter gepresteerd dan veel van de duurdere concurrenten met soortgelijke producten. Het doorstaan van de basistesten is één ding, maar Prokord Black kabels doorstaan ook de zwaardere tests, wat de kabels van concurrenten niet altijd doen.