Chat

Tools voor het personeel van morgen

De werktool is een concurrentievoordeel geworden voor het aantrekken van talent, maar ook om het te behouden. Het personeel van morgen verwacht tools waarmee ze ongehinderd kunnen werken en hun volledige potentieel kunnen bereiken. Dit is in gedachten gehouden door Lenovo bij de ontwikkeling van de Lenovo ThinkBook.

In de 20e eeuw zagen we hoe industrialisatie de manier waarop we werken veranderde. Aan het begin van de eeuw was er de vrees dat de machines onze banen zouden overnemen, maar het resultaat was eerder dat onze genomen veranderden. Nu is het tijd voor de volgende grote verandering: de digitale transformatie.

Zelfs vandaag de dag is er de vrees dat automatisering en AI ons werkloos zullen maken. Het lijdt geen twijfel dat digitale transformatie een revolutionaire verandering teweeg zal brengen voor vrijwel alle branches, maar bovenal zal de nieuwe technologie ons naar verwachting helpen om meer te doen met minder en de kwaliteit van ons werk te verbeteren.

In plaats van repetitieve taken uit te voeren, kunnen we ons meer richten op strategische taken. Waarom tijd verspillen aan papierwerk, factuurafhandeling en het maken van notities wanneer een machine het werk kan doen?

picture-of-lenovo-thinkbook

Vereisten voor andere vaardigheden dan voorheen

In deze wereld hebben we andere vaardigheden nodig dan voorheen. In plaats van met het lichaam te werken, worden technische en sociale vaardigheden belangrijker. Ontwikkeling stelt ook nieuwe eisen aan technologie, die werknemers moet kunnen ondersteunen en in staat moeten stellen hun volledige potentieel te bereiken. Lange laadtijden en transfersnelheden kunnen voor de productiviteit desastreus zijn.

De gebruikte tools zijn niet alleen een voorwaarde geworden om de klus te klaren. Ze zijn ook een concurrentievoordeel geworden omdat verschillende bedrijven concurreren om de talenten van morgen in dienst te nemen en te behouden. Volgens een studie van het Work Institute kan het maar liefst een derde van het jaarsalaris van een werknemer kosten om een vervanger te vinden wanneer hij stopt.

Geeft u prioriteit aan de gebruikerservaring?

Als deze verandering zich voordoet, vult de arbeidsmarkt zich met jongere talenten die zijn opgegroeid met smartphones en cloudoplossingen – en verwachten ze de technologie te kunnen gebruiken die ze gewend zijn. Ze willen overal en altijd kunnen werken, en bovenal willen ze werken bij een bedrijf dat prioriteit geeft aan de gebruikerservaring van hun werknemers. Volgens een enquête uitgevoerd door Manpower Group zijn bedrijven die investeren in werknemer gebruikerservaring tot vier keer winstgevender dan degenen die dat niet doen.

Ga de uitdagingen van de toekomst aan met Lenovo Thinkbook

ADit heeft Lenovo allemaal voor ogen gehad bij de ontwikkeling van de Lenovo ThinkBook, een apparaat dat hoge prestaties combineert met innovatieve functies en een modern en slank ontwerp.

Het apparaat start in 0,5 seconden op en maakt snel inloggen met een vingerafdruklezer mogelijk, net zoals u gewend bent op uw mobiele telefoon. Speciale knoppen voor Skype, snelladen en de mogelijkheid om naar muziek te luisteren in stand-bymodus zijn slechts enkele van de functies die zijn ontwikkeld met het nieuwe personeel in het achterhoofd.

De nieuwe generatie die op de arbeidsmarkt komt, is privé verbonden en verwacht dat ook op het werk te kunnen. Met Lenovo Thinkbook kunt u ze de functies geven die ze willen en de prestaties die ze nodig hebben, zodat u samen de uitdagingen van de toekomst aankunt.

Slimmere technologie voor iedereen:

  • Wat zal transformatie van uw organisatie stimuleren?
  • Hoe verandert technologie de productiviteit op de werkvloer?
  • De manier waarop we werken verandert in het hele bedrijfslandschap
  • Slimmere apparaten zijn de drijvende kracht achter de transformatie v / d werkplek
  • Kies de juiste apparaten voor een productief personeelsbestand
Lees hier meer Alle Lenovo ThinkBooks