Chat
picture-of-lenovo-laptop

ThinkPad E15
De metallic laptop met een gouden randje

De ongekende prestaties die de ThinkPad E15 dag in, dag uit levert, helpen je bedrijf vooruit. En geen enkele taak is te groot voor de verbeterde processor-, geheugen- en opslagopties. Door de afzonderlijke grafische kaart en het 15,6" FHD-beeldscherm, plus de geavanceerde speakers en audio, hoef je niets te missen. Bovendien nemen de ingebouwde beveiliging, de betrouwbaarheid en de aantrekkelijke prijs veel zorgen weg.

Met Intel® Core™-processor van de 10e generatie en afzonderlijke AMD Radeon™ RX grafische kaart, plus maximaal 16 GB beschikbaar geheugen, kan de krachtige ThinkPad E15 elke taak onderweg aan. Met ondersteuning voor een dubbel opslagstation beschik je over extra snelheid en capaciteit om nog meer te bereiken.

De stijlvolle ThinkPad in een gestroomlijnde behuizing van stevig aluminium is ontworpen voor mobiele toepassingen. En ondanks het opvallende uiterlijk en de indrukwekkende prestaties is de laptop aantrekkelijk geprijsd en daardoor een waardevolle toevoeging voor kleine bedrijven.

Dankzij de speakers van Harman, de geavanceerde Dolby Audio™ en de microfoons met Skype voor Bedrijven-certificering, is de ThinkPad E15 uitstekend geschikt voor conference calls, of het nu online, in een vergaderruimte of onderweg is. En met de optionele WiFi 6-connectiviteit ligt de bandbreedte van morgen vandaag al binnen handbereik.

Functies:

 • Robuuste prestaties onderweg
 • Stijlvol en toch betaalbaar
 • Samenwerken wordt gemakkelijk
 • Het zit in de details
 • Bescherming voor je gegevens en je privacy
 • Betrouwbaarheid waarop je kunt bouwen
Naar ThinkPad E15 Naar alle Lenovo ThinkPads
picture-of-lenovo-laptop

ThinkPad E14
Prestaties waarop je kunt bouwen, altijd en overal

Met de kracht en de intelligentie van de Intel® Core™-processor van de 10e generatie kan de gestroomlijnde ThinkPad E14 probleemloos de hele dag werken, ideaal voor mobiele professionals. Naast ingebouwde beveiliging en betrouwbaarheid beschikt deze laptop ook over een superieur 14" FHD-beeldscherm en een exceptioneel geluid, plus een hele reeks opties, waaronder een dubbel opslagstation, een afzonderlijke grafische kaart en IPS-technologie met brede kijkhoek.

De ThinkPad E14 is uitgerust met een Intel® Core™ i7-processor tot de 10e generatie, plus een optionele AMD Radeon™ RX 640 afzonderlijke grafische kaart en een dubbel opslagstation. Zo beschik je over de kracht en de snelheid die je nodig hebt - waar je ook bent.

Met een dikte van ongeveer twee smartphones straalt de ThinkPad E14 alle elegantie uit van een premium laptop - zonder het flinke prijskaartje. De laptop heeft ook een vingerafdruklezer die is geïntegreerd in de aan/uit-knop, zodat je tegelijkertijd je systeem kunt opstarten en kunt inloggen.

Met de ThinkPad E14 hoef je geen zorgen te maken over je belangrijke gegevens die worden gecodeerd via de afzonderlijke TPM 2.0-chip. Je kunt de wereld buitensluiten met de ThinkShutter. Dit fysieke klepje dekt de webcam af wanneer je die niet gebruikt.

Functies:

 • Uitmuntende prestaties
 • Opvallend ontwerp
 • Ingebouwde beveiliging
 • Met connectiviteit van de volgende generaties
 • Echt meeslepend
 • Zeer betrouwbaar
Naar ThinkPad E14 Naar alle Lenovo ThinkPads