Bedrijfscomputers voor
moderne werkplekken

De moderne werkplek is niet langer een fysieke plek waar u tussen acht en vijf gaat werken. In plaats daarvan is het de plaats waar u uw computer opzoekt, of dit nu op kantoor, onderweg of thuis is. Op dit moment werkt bijna iedereen thuis, wat nieuwe eisen stelt aan onze units. De computers zijn ontworpen voor wie meer wil bereiken op een werkdag. Goede prestaties en geavanceerde beveiligingsfuncties helpen u om op het gebied van IT veiliger en efficiënter de dag door te komen.

De professionele gebruiker

Als reizende zakenman of zakenvrouw, moet u in staat zijn om ongehinderd te werken, ongeacht of u nu op kantoor of thuis werkt. Het apparaat moet professionaliteit uitstralen en tegelijkertijd voldoende prestaties hebben om de taken aan te pakken die aan u worden uitbesteed. Omdat u omgaat met gevoelige bedrijfsinformatie is het vooral belangrijk om na te denken over beveiliging en een computer te kiezen met functies die uw gegevens kunnen beveiligen.

HP's Elitebook-computers hebben ingebouwde beveiligingsfuncties om bedreigingen te identificeren en te stoppen.

Als u mobiliteit op prijs stelt en een extreem lichtgewicht en behendige computer wilt, kijk dan naar HP Elite Dragonfly, een converteerbare ultralichte magnesium-laptop. Nu iedereen thuis werkt, zorgen de 360 ​​graden microfoon en de goede webcam in HP DragonFly en de HP EliteBook ervoor dat u niet meer hoeft te investeren in accessoires.

Als u een laptop hebt, moet u natuurlijk een mooie tas hebben om hem in te vervoeren. In de tas kunt u ook accessoires zoals een draadloze muis, een headset en een draagbaar dockingstation meenemen. Want wie weet waar uw werkplek morgen is?

Voor de creatieveling

Als creatieve professional hebt u een werkstation nodig dat niet beperkt wordt door technologie. Met een snelle processor en veel geheugen kunt u ervoor zorgen dat u in meerdere applicaties tegelijk kunt werken zonder uw computer te vertragen of programma's te laten crashen, of u nu werkt met 2D, 3D, CAD of VR.

De ZBook-laptops van HP zijn ontwikkeld voor deze gebruikers en zijn gecertificeerd voor optimale prestaties met professionele software. De ZBook is beschikbaar als een deelbare, converteerbare of traditionele laptop. Het ingebouwde scherm van de laptop is goed genoeg als u niet op kantoor bent, maar als u langer door moet werken kunt u van uw mobiele workstation een desktopcomputer maken. Met behulp van een draagbaar dockingstation met USB-C kunt u bijvoorbeeld een toetsenbord, muis en een groot scherm aansluiten voor een betere ergonomie en om uw creaties in hun volle pracht te bewerken.