Bescherm jouw thuiskantoor met de Eaton 3S UPS

Om remote te kunnen werken is een constante en stabiele internetverbinding belangrijk, de bescherming ervan is dan ook van cruciaal belang om op afstand te kunnen blijven werken.


Waarom zou je jouw internetverbinding moeten beschermen?

  • Batterij back-up: De Eaton 3S UPS houdt de internetverbinding in stand in geval van stroomuitval zodat je de verbinding met de zaak behoudt en kritieke toepassingen niet plotseling afgeschakeld worden met alle gevolgen van dien.
  • Piekspanning: De Eaton 3S UPS beschermt jouw kostbare apparatuur tegen schade ten gevolge van piekspanningen (voldoet aan 61643-11).
  • Veilige afschakeling: Als de stroomstoring langer duurt dan verwacht dan zal de Eaton software in combinatie met de Eaton 3S UPS ervoor zorgen dat uw apparatuur, zoals computer of netwerkopslag, op een veilige manier wordt afgesloten, zonder dat er gegevens verloren gaan.

Het Eaton 3S Gen2 assortiment biedt een betaalbare en betrouwbare UPS voor thuis en in kleine bedrijven. Deze offline UPS biedt overspanningsbeveiliging en batterijback-up voor internetgateways, desktopcomputers en andere belangrijke apparatuur.

Lees meer Naar Eaton producten