Chat

Stijl ontmoet functie

De Dell Latitude laptops en 2-in-1 apparaten vertegenwoordigen de beste balans tussen mobiliteit, snelheid, schermgrootte en stijl. Om overal te kunnen werken zijn meerdere modellen 10- tot 15 procent kleiner en daarmee lichter gemaakt, hebben alle modellen een betere batterijduur en is inloggen intuïtiever en sneller door de ingebouwde vingerafdrukscanner.

13 INCH

Kleinere en lichtere laptops die ideaal zijn om onderweg op door te werken.

Naar de producten

14 INCH

Kleinere laptops waarmee je werkt op volle snelheid en die ook weer snel zijn opgeborgen.

Naar de producten

15 INCH

Laptops die je het beste (werk)overzicht bieden met heldere rand-tot-rand beeldschermen.

Naar de producten

Kleiner, slimmer, duurzamer

Alle Dell Latitude laptops en 2-in-1 apparaten hebben een indrukwekkend nieuw ontwerp dat onmiddelijk alle aandacht steelt. Door gebruik te maken van materialen zoals gerecycled koolstofvezel en aluminium krijg je een laptop of apparaat dat modern aanvoelt en bestaat uit duurzame materialen. Met grote, heldere schermen en dunne(re) randen behoud je ondanks het kleinere formaat toch het overzicht.

Batterijduur tot 26 uur

Alle Dell Latitude laptops en 2-in-1 apparaten hebben een betere batterijduur, tot 26 uur aan toe. Wanneer het tijd is om de je laptop of apparaat op te laden, duurt het dankzij de ExpressCharge-functie slechts 15 minuten om op ongeveer 35 procent batterijcapaciteit te zitten; genoeg om een hele dag weer mee door te werken. Dit komt mede door de schermen die energiezuinig(er) zijn, zonder in te leveren op helderheid.