Chat

Draadloze koptelefoon voor je thuiskantoor

On-ear- en over-ear-koptelefoons zijn zeer comfortabel dankzij de zachte schuimrubberen kussens en ze leveren fantastisch geluid. Ze zijn ook zacht voor uw gehoorgangen als u elke dag een koptelefoon gebruikt. Ze leveren doorgaans ook een beter geluid dan in-ear koptelefoons. Dankzij de ANC (Active Noise Cancellation) en ingebouwde Bluetooth kun je storende geluiden uitsluiten en volledig draadloos genieten van muziek.

In-ear koptelefoons en true wireless koptelefoons bieden daarentegen het voordeel dat ze klein zijn en dat je ze gemakkelijk in je zak kunt wegstoppen. Perfect voor op reis, tijdens het sporten of van en naar het werk. Iets waar je moet aan denken, is dat een in-ear koptelefoon niet zo natuurlijk aanvoelt als een on-ear en over-ear koptelefoon. Je zoekt dus best een koptelefoon die comfortabel zit en niet afvalt of schudt.

We hebben onze productspecialisten gevraagd een aantal modellen te kiezen die licht van elkaar verschillen. Meerdere van deze modellen hebben een topscore behaald tijdens de test.

Over-ear koptelefoon

On-ear koptelefoons

In-ear koptelefoons