Maak uw werkplek compleet.

Om optimaal te presteren, heeft u een goed doordachte werkplek nodig. Deze 10 items mogen zeker niet ontbreken om de inrichting van uw bureau of (thuis)kantoor helemaal compleet te maken.

Creatieve tools

Een krachtig werkstation

De hersenen werken snel en een goed idee kan verloren gaan zodra het verschijnt. Dit workstation is perfect voor gebruikers die veel onderweg zijn en helpt studenten, technici en ontwerpers overal creatief te zijn met de uitstekende balans tussen kracht en mobiliteit.

Lenovo ThinkPad P43s 20RH is een krachtig werkstation met een snelle processor en veel geheugen. Tegelijkertijd is het zo klein en licht dat u overal en altijd creatief kunt zijn.

Alle Lenovo Thinkpads

Een goede monitor

Laptops in alle glorie. Als u lange trainingen uitvoert, hebt u een extern display nodig dat u een groter werkoppervlak en een betere ergonomie geeft.

Lenovo Legion Y44w-10 is een groot scherm met een maximaal weergavegebied voor uw projecten. Maximaal Beeld. Maximale Sensatie. Wees iedereen de baas met dit beeldscherm dat een ongeëvenaarde kijkervaring biedt dankzij de kromming van 1800R. Het ultrabreedbeeldscherm en de gelijkmatige beeldkwaliteit van dit gebogen 32:10-beeldscherm leveren een beeldoppervlak op dat 11% groter is dan bij een 32:9-monitor, waardoor niets op het scherm aan je aandacht ontsnapt.

Alle Lenovo beeldschermen

A4 tekenscherm

Of u nu net begint met digitaal creëren, een draai wilt geven aan uw visuele denken of uw digitale expressie wilt verbeteren, Wacom One levert een geweldige ervaring. Het wordt geleverd met alle essentiële benodigdheden om uw digitale leven wat meer pit te geven.

Wacom One 13 Pen Display geeft een papierachtig canvas dat bijna een A4-formaat heeft. Het tekenscherm werkt met pc en Mac, maar ook met verschillende Android-apparaten. Incl. Wacom One-kabel, Wacom One-pen, snelstartgids, AC-adapter (10 W), AC-netwerkstekker, 3 x vervangingstips.

Alle Wacom tekenschermen

Stijlvolle randapparatuur

Een geavanceerde muis

Unieke vorm gepaard met intuïtieve controle. Werk comfortabel met een silhouet dat perfect is afgestemd op de vorm van je handpalm. Creëer, maak en doe meer intuïtief met ideaal geplaatste voor-/achterkant en gebarenknoppen - en een nieuw duimwiel.

Logitech MX Master 3 For Business is extreem precies en heeft oneindige mogelijkheden. Het is de meest geavanceerde Master Series-muis ooit - ontworpen voor creatievelingen en ontwikkeld voor programmeurs. Als je het kunt bedenken, kun je het creëren. Van idee naar werkelijkheid.

Alle Logitech muizen

Een stabiel toetsenbord

Voor op kantoor, thuis of voor onderweg: een toetsenbord met volledige controle over uw toetsenbordtoetsen en muisknoppen. Door op uw behoeften afgestemde werktools te kiezen, kunt u een efficiëntere workflow hebben en nieuwe manieren vinden om deze te creëren.

Cherry DW 9000 SLIM is een toetsenbord dat een geïntegreerde metalen plaat bevat, waardoor het een optimale stevigheiden stabiliteit heeft. Als je tijdens het typen toch een steilere hoek verkiest, kun je het toetsenbord aanpassen met behulp van de 4 rubberen voetjes die bij de set zijn meegeleverd. Het gebruik van hoogwaardige SX Chiclet schakelaars met een lage toetsaanslag zorgt voor een ideale type-ervaring.

Alle Cherry toetsenborden

Een nauwkeurige RollerMouse

Of u nu met één of meerdere schermen werkt, de RollerMouse Red is ontworpen voor een optimale navigatie over uw scherm. Het bereik van de cursor wordt automatisch aangepast, zodat uw heel eenvoudig met meerdere schermen tegelijk kunt werken. Dankzij de stabiele, met rubber beklede rollerbar met structuuroppervlak, kunt u de cursor makkelijk bewegen en heel precies klikken. Dat is van groot belang bij intensief computergebruik.

Contour Design RollerMouse Red Plus is stijlvol, eenvoudig in gebruik en perfect voor als u op zoek bent naar ondersteuning en ontlasting van uw handen tijdens het werk. De Contour RollerMouse Red Plus zorgt voor een juiste werkhouding en is nu voorzien van een prachtig nieuw uiterlijk. De rollerbar van Contour Design heeft bovendien een geheel nieuwe leestechnologie die zorgt voor een grote mate van nauwkeurigheid en dubbele lasersensoren die beschermen tegen stof.

Alle Contour Design RollerMouses

Handige hulpmiddelen

Een snelle en draagbare SSD-schijf

Als u met grote bestanden werkt, is een draagbare SSD een must, vooral als u een laptop heeft wat opslagruimte hebt. Moderne SSD's zijn wendbaar, schokbestendig en snel genoeg om er vanaf te werken zonder de bestanden eerst naar uw computer te hoeven kopiëren.

LaCie Mobile Drive STHG2000400 is een snelle en draagbare schijf met hoge overdrachtssnelheid en grote opslagruimte.

Alle LaCie mobile drives

Docking station met USB C

Ga snel aan de slag zonder na te denken over welke kabel u moet aansluiten. Het USB-C docking station maakt van uw laptop in een oogwenk een krachtig werkstation.

Prokord Workplace Dockingstation 5K werkt voor pc en Mac, laadt uw computer op met USB-C en ondersteunt dubbele 4K-schermen.

Alle Prokord dockingstations

Een koele hoofdtelefoon

Als u in een open kantoorruimte zit en werkt, heeft u een echt goede koptelefoon nodig om storende achtergrondgeluiden te dempen. De voorkeur gaat uit naar een draadloos exemplaar, zodat u deze kunt gebruiken als een telefoonheadset zonder gebonden te zijn aan uw werkstation.

Jabra Evolve 75 MS Stereo is ontworpen voor open kantoorruimtes met actieve ruisonderdrukking, goede batterijduur en een groot bereik.

Alle Jabra hoofdtelefoons

Accessoires

Een stijlvolle computertas

De trend is dat we steeds meer vanuit andere plaatsen werken dan alleen op kantoor. Om uw computer veilig mee te nemen vanuit huis naar bijvoorbeeld kantoor, is een computertas een must.

De Cirafon Leather Sport is een moderne en stijlvolle tas gemaakt van echt leer. Deze tas bevat ruimtes voor zowel de computer als de mobiele telefoon, portemonnee en belangrijke documenten.

Alle Cirafoon tassen