Logitech Business Executive Profile

Volledig te verstellen

Elke hand is uniek. Zou je muis niet net zo uniek moeten zijn? Unimouse is de enige verstelbare muis die volledig aan te passen is naar de vorm van jouw hand. Middels de verstelbare hoek en duimsteun biedt Unimouse een ongeëvenaard gevoel van comfort naast de verreikende ergonomische voordelen.

Logitech Business Executive Profile

Verminderen van spanning

Bij de natuurlijke houding van je lichaam hoort geen enkele vorm van tensie of spanning. De met scharnier verstelbare duimsteun laat je jouw duim in de lengte, breedte en van hoek verplaatsen om de perfecte plek te vinden. Daardoor heb je volledige controle terwijl je de spanning in jouw handen en onderarmen vermindert.


Kies jouw hoek

Unimouse heeft een uniek scharniermechanisme waarmee je de lichaamshoek van uw voorkeur kunt kiezen. Met een hoek beginnend bij 35° en verstelbaar tot 70° helpt de Unimouse je een hoek te vinden die de natuurlijke houding van je hand nabootst.


Kies jouw breedte

Unimouse heeft een dynamische, verstelbare duimsteun die je bijna oneindige verstelbaarheid geeft. Met 3 verschillende instelpunten kun je met de Unimouse de perfecte plaats voor de duimsteun kiezen.

Technische kenmerken

Aanpasbare vorm

De volledig instelbare hoek en duimsteun ondersteunen handen in alle soorten en maten.

6 programmeerbare knoppen

Werk sneller door jouw meest gebruikte snelkoppelingen toe te wijzen aan één enkele muisklik.

Verkrijgbaar in links- en rechtshandige versies

Of je nu rechts- of linkshandig bent, wij hebben een Unimouse voor jou.