De nieuwe Contour RollerMouse Pro en SliderMouse Pro

De RollerMouse Pro en SliderMouse Pro zijn ergonomische muizen van Contour. Dankzij de combinatie van design en functionaliteit helpen de RollerMouse Pro en SliderMouse Pro om fysieke spanningen te voorkomen en een ontspannen houding te creëren.

Het resultaat is een groter welzijn en een hogere productiviteit op het werk. Contour wil meer bewustzijn creëren over hoe mensen hun kantoorwerk op een gezondere manier kunnen verrichten, wat hun welzijn verbetert en toekomstig letsel voorkomt.

In een hybride wereld, waarin we zowel thuis als op kantoor werken, biedt Contour innovatieve oplossingen die er mooi uitzien en passen in ieder kantoor. De RollerMouse Pro en SliderMouse Pro zijn een Scandinavisch ontwerp dat kwaliteit combineert met een minimalistische uitstraling.

RollerMouse Pro – je nieuwe ergonomische muis

Zorg goed voor jezelf – ook op het werk. De RollerMouse Pro is een ergonomische muis die uitzonderlijke functies combineert met een minimalistisch, Scandinavisch design. De muis helpt je om een meer ontspannen houding aan te nemen en helpt blessures door overbelasting te voorkomen. Als je je armen dichtbij je lichaam houdt als je achter je bureau zit, neem je een natuurlijkere houding aan – zodat je het langer volhoudt.

  • Verhoog je welzijn achter je bureau door comfortabel en zonder spanning te werken
  • Pas hem aan je fysieke omstandigheden en persoonlijke smaak aan
  • Gebruik de schuifbalk met je linker- of rechterhand en klik met een lichte aanraking

SliderMouse Pro - ergonomische muis met navigatie bar en Scandinavisch design

Maak je werkdag comfortabeler met de nieuwe Contour SliderMouse Pro. Hij is onderdeel van de volgende generatie ergonomische oplossingen, waarmee je productiever bent en langer door kunt werken. De ergonomische muis combineert een unieke functionaliteit met een opvallend Scandinavisch design – het beste van twee werelden! Hij laat je armen rusten in een natuurlijke, ontspannen positie vóór je lichaam, zodat je een ontspannen en comfortabele houding aanneemt.

  • Verbeter je welzijn en productiviteit met een ergonomische werkhouding
  • Kan worden aangepast aan je fysieke behoeften en persoonlijke smaak
  • Bedien de schuifbalk met je linker- of rechterhand en klik met een lichte aanraking